23.6.08

s e m e s t e r v i l a





Finns det något härligare än att tvaga sig ute i det fria?...





...eller att få ett varmt fotbad med rosenblad i.





Här kommer jag få massor av nya ideer...tänk er att hänga upp vackra prismor i trädet...eller bokblad...eller...




Nu tar jag en låååång paus från storstadslivet...jag har snart semester och ska mestadels vara ute i skärgården. Det ska bli sååå underbart! Jag önskar er alla en varm och skön sommar med massor av HÄRLIGA stunder! STORT tack till alla er som besöker min blogg! Jag kommer att sakna att besöka er men vi ses ju snart igen! Ta hand om Er!
VARMA KRAMAR
Hanna

11.6.08

d e n - b l o m s t e r t i d - n u - k o m m e r





Min nya fina korg fann jag hos Mariatorgets blommor, jag älskar den verkligen och tror att den kommer att kunna användas till mycket. Den kostade runt 250 kr.





Den här underbara zinkgirlangen i fil de fer är från den fina webbutiken: Me and my home! Är just nu nedsatt till 169 kr. Barnbadrocken i tunn bommul är nedsatt till 99kr på Granit. SKYNDA FYNDA!








LAVENDEL....mmmm, är ju så vackert och doftar så ljuvligt Köpte i lösvikt på Cazami för 15 kr/skopa. Ni har väl inte missat lotusblomsfaten från Indiska för 99 kr, finns även i vitt! Tvålen är från S butik & atelje och doftar ljuvligt! Tack ännu en gång söta Sara!!!!







Den här fina dörrmattan köpte jag när vi hade bloggträff (på Rosendal), den är så vacker att jag ska hänga upp den på väggen. Kostade endast 110 kr på rea! Träskorna är från Pure and simple och är mina nya favoriter, kostade 895 kr.








Min dotter fick en stor jordgubbsplanta på sin födelsedag vilken jag har vårdat ömt...det har gett resultat med snart över 80 härliga gubbar....mmmmmm


Å, vad jag blir glad för alla kommentarer..blir så varm i hjärtat!

Har inte haft tid över till ett inlägg förrän nu och snart är det inte långt till semester då det lär bli ett långt uppehåll.


Jag längtar såååå efter ledighet med familjen. Barnen hade sin fina skolavslutning igår, blir alltid lika rörd. Det är någonting magiskt med när man hör skolbarnen sjunga: den blomstertid nu kommer, eller hur?!


Ta hand om Er och fånga dagen!
K R A M
Hanna