28.2.09

t r o - h o p p - o c h - k ä r l e k





   

   

   

   

   






Här kommer bilderna jag lovade på Anna Flebergs skapelser! Tycker att hon är såååå duktig..

 Jag får ofta skicka små sms till Anna efter fotosessionen och säga hur vackra jag tycker hennes saker verkligen är.... jag kan inte riktigt ta till mig allt då jag fotar, då är jag så inne i en helt annan värd.

Tänk vad mycket enklare det är att styla när man har vackra saker och är i en vacker miljö...man får massor av inspiration och energi. Man placerar ut sakerna där man tycker att dom passar med ljus, form, färg för att sedan plocka fram kameran och börja leta sig fram till bästa resultat...Å, vad jag älskar detta!!!!!!

Den ljuvliga klänningen på sista bilden kommer från Pia Aaseby. Henne kommer Ni snart att få se mer av!



Idag var det sista dagen då rabatten gällde hos Sara...HOPPAS att ni som varit där hittat någonting fint! Det vore OTROLIGT kul för mig att få höra vilka av Er som besökt hennes fina butik den sista månaden och vilka eventuella köp ni gjort där!

Ha en fortsatt underbar helg!

Varmaste kramar
Hanna

26.2.09

m e r a - a v - a n n a






   


   







Den här veckan får bli tillägnad designern (och min nyfunna vän), Anna Fleberg. Eftersom många av er uppskattar hennes vackra skapelser visar jag lite fler bilder för er från fotosessionen förra veckan vi gjorde hos Sara ( butik S! ).


Hoppas att ni har det bra...åter igen tack, tack tack för era hälsningar!!!

Lägger upp lite flera "Annabilder" i helgen för den som vill se mer!

Varmaste kramen
Hanna

Vill du kontakta Anna Fleberg når du henne bäst via mail: annafleberg@hotmail.com





24.2.09

m i n - f i n a - f i l - d e - f e r - k r o n a
















Heeeej!

Dygnet har alldeles för få timmar...skulle så gärna vilja hinna ta lite nya foton och lägga upp här men jag hinner. I stället för att ta en längre bloggpaus så blir det kanske inte så tätt mellan inläggen just nu. Hoppas att Ni ändå vill besöka mig...Här kan du gå in och prenumerera på min blogg om du vill veta då jag gjort ett nytt inlägg!

I morgon är jag ledig men då vill jag baka semlor med barnen och ta mig ut till någon pulkabacke. Det är så vackert ute just nu...ser ut som en saga.

 Lovade ju att visa mer av min ljuskrona från Anna Fleberg. Tog med den ut förra veckan och fotade vid  Mälaren som är isklädd...guuuud vad det var underbart. 

Du ska veta att jag blir varm i hjärtat varendaste gång jag ser den, Anna!

Varmaste tack för alla Era hälsningar...blir alldeles stum..vill krama om er alla!

KRAM
Hanna

17.2.09

m e r a - b r ö l l o p




   

   


   

   

      

 

   

   

   


   


Heeeeej!

ÄÄÄÄÄntligen lite tid över...phu, har haft fullt upp..efter en hektisk vecka med mycket jobb  åkte vi i väg på en tvådagars skidsemester vilket var UUUUNNNDERBAAART skönt!!! Blå himmel och solsken hela tiden...mmmmmm.

Sitter och redigerar bröllopsbilderna...det blev över 500 stycken så det tar sin  tid men guuuud, vad kul det är att gå igenom. Skulle vilja lägga ut allihopa, nej, lovar att inte göra det. Här är i allafall några till!
TUSEN tack för era hälsningar, ni är så gulliga som orkar skriva en rad!!!!!!!! Det värmer!

Varmaste kramar
Hanna








11.2.09

b r u d e n s - s k o r





    

    

    

    



Heeeeeej!

Jag hinner egentligen inte med att blogga just nu men här kommer ett inlägg iallafall!

Har fotat ett bröllop i helgen, ett bröllop jag aldrig glömmer. Dels för att det var så vackert och att brudparet är så underbara men oxå dels för att jag fick magsjuka mitt ialltihopa.
 Det får liksom bara inte hända då man är bröllopsfotograf...man kan fota med hög feber, halsont, stukad fot, ja, vad vet jag men INTE då man har magsjuka! Som tuuuur var kom det igång först EFTER själva vigseln men jag kan ju avslöja att jag fick ha en påse med mig framme vid altaret i kyrkan i fall en olycka skulle hända...Ha, ha..man kan skratta åt det så här i efterhand men INTE då kan jag lova.

 Var med Nina då hon klädde sig till brud vilket alltid är såååå roligt att fota tycker jag. Det är en underbart härlig, sprallig, nervös stämning så där innan.
Gillar detaljer...här kommer lite detaljbilder på brudens skor...vilken är din favorit?

KRAAAAAAM och tack för alla hälsningar, är ledsen att jag inte hinner tacka er var och en för sig!

Hanna