25.2.10

m e d - a n n a s - h ä n d e r











Designer: Anna Fleberg
Fotograf: Jag, Hanna Rössner





I dag visar jag lite från Anna Flebergs underbara konstverk i fil de fer. Var hemma hos henne för ett par veckor sedan och fotade. Hon och hennes hem utstrålar så mycket kärlek...så mycket kreativiet...skulle vilja gå omkring där inne en hel dag för att bara titta på allt vackert. Jag har gjort en beställning av henne...är såååå nyfiken, visar er givetvis senare! INGEN brådska Anna, jag lovar!

Ha en fin helg!

KRAM
Hanna

18.2.10

m e d - m i n a - ö g o n








Inredning: Pb home
Fotograf: Jag, Hanna Rössner


Tänk att jag ser tingen så annorlunda då jag fotograferar...ser dom mer som former tror jag...när jag sedan tittar ordentligt på bilderna i datorn kan jag ta dom till mig som dom ser ut på riktigt...hm, låter det konstigt?

Nu när jag sitter med alla bilder från pb home ser jag så mycket vackra saker dom har...här är bara en bråkdel av alla bilder jag tog senast till dom!

Ha en vacker helg!

KRAM
Hanna



t a c k










ÅÅÅ, Ni är uuunderbara...TACK TACK TACK för alla fina kommentarer, min själ blir varm och jag kan inte sluta le. Är så GLAD att jag startade den här bloggen och på så sätt fått lära känna många av er, det är värt så mycket! Och alla Ni som jag inte "känner" jag bugar och bockar att även Ni tagit er tid att lämna en kommentar, blir rörd!

Tror inte att jag berättat att jag har startat eget, nu finns Hannas Form "på riktigt" och det känns fantastisk roligt. Att få hålla på med det man verkligen älskar att göra är nästan overkligt..det önskar jag er alla. Ingenting är omöjligt även om det kan kännas så. Oftast kan det kännas just så, omöjligt...och man kanske inte ens vet vad man skulle vilja göra om man ens fick välja..men ställ dig frågan: Vad vill jag göra...EGENTLIGEN??? Det kommer man ganska långt med. Oftast vet man svaret inom sig...hm, låter så enkelt då man säger det, vet att det inte alltid är så förbannat lätt. Själv trodde jag inte alls på mig själv, gör det fortfarande inte i bland men jag har tagit ett lite, litet steg i taget och det har gjort att jag vågat.

Har superbråttom nu, jag ville så gärna hinna skriva en rad...Här kommer en bild från UNDERBARA Pb home som jag har fått äran att fota till, jag tycler att kronan är fantastisk! Det kommer mera....

STOR KRAM
Hanna