20.6.11

i - d o v a - t o n e r












Klicka på bilden för större format!

Uppdrag: PB HOME
Assistent: Niina Björkman







Kära, kära! 

Här kommer lite flera bilder jag tog åt PB HOME för några veckor sedan, jag älskar dessa dova toner på inredning och möbler..spännande och samtidigt rofyllt.

Nu tar jag lite ledighet från bloggen...har snart en efterlängtad, välbehövlig ledighet. Längtar efter att bara vara en närvarande mamma (& fru) efter några riktigt hektiska veckor! Ha en underbar sommar Ni fina människor, ta hand om Er så länge!

Varmaste kramar
Hanna




15.6.11

m a r i e - a n t o n i e t t e














Modell: Hanna Wåhlin
Make up/Hår: Amanda Björck
Foto & styling: Jag

Klicka på bilden för större format!






Hej!!!!

Även om den klänning vi hade tänkt ha inte gick att ordna så lånade jag ihop roliga kläder & accessoarer till den tredje outfiten med Hanna Wåhlin, TACK fina Helene, Marie, Cathy och Sanna! Jag hade tänkt mig lite Marie Antoniettekänsla och det blev en galet rolig plåtning. Guuud, vad jag, vi skrattade! Hanna spexade hela tiden, dansade barfota och sjöng opera så att turister samlades som publik. Kommer att spara det minnet i mitt hjärta så länge jag lever.

Amanda Björck ska ha stor eloge som fick till frisyren på peruken jag lånat, det var inte det lättaste.....men kanske det roligaste, Ha, ha..underbart!

STOR KRAM så länge!

Hanna

14.6.11

m e r a - c o c o














Klicka på bilden för större format!






Hej alla fina!

TACK för alla fina hälsningar..blir så rörd och varm i hjärtat..känner en oerhörd tacksamhet att Ni finns!!!!

SNART är det semester...längtar såååå. Inte så många dagar kvar nu...ska bli UNDERBART att få åka ut till landet..bara vara...och åka ut med båt till dom karga öarna mot Ålands hav som jag älskar så mycket. 
Men först har en rolig fotografering som jag håller på att planera för fullt att se fram emot...

Här kommer några fler bilder på underbara Hanna Wåhlin som jag ville ge lite Coco Chanel känsla...fast på hennes eget vis...På vissa bilder är jag faktiskt lite lik Hanna..bilden längst upp till höger känns det som om jag möter min egen blick...konstig känsla faktiskt...och det kändes som om vi alltid känt varandra då vi möttes....Hoppas vi möts någongång igen Hanna!


KRAM KRAM KRAM
Hanna



Hår/make up: Amanda Björck

3.6.11

p b - h o m e













Klicka på bilden för större format!

Foto: Jag







Hej alla UNDERBARA!

Hemma igen från intensiva, roliga och händelserika dagar i Trollhättan! Har fotograferat åt PB HOME...så mycket vackert...på underbara platser. Varmt TACK till dig Pia, för din fantastiska godhet...tänk om alla var som du!

KRAM
Hanna