31.10.11

j u s t - n u












Uppdrag: PB HOME
Foto: Jag

Klicka på bilden om du vill se den större!






Hej Fina!

Just nu sitter jag och redigerar bilder från fotograferingen med PB HOME förra veckan...alltid lika kul och inspirerande att få komma dit. Tusen tack för allt Pia, Ben och hela gänget, Ni är fantastiska!

Just nu har jag fått ny energi, energi som har fattats mig ett bra tag nu. Efter tre gånger hos min kiropraktor har det hänt något...tror absolut att det har med det att göra. Nu vill och ska jag ta hand om mig själv bättre.



Just nu kan jag inte sluta lyssna på denna underbara tolkning med Laleh!


Just nu vill jag leva, just nu!
Just nu vill jag känna, just nu!
Känna luften i mina lungor,
Känna blodet som pulserar, 
Känna ljuset i mina ögon,
Känna tiden som passerar.
Just nu!


KRAMAR i massor!

Hanna






19.10.11

d r ö m m e r












UPPDRAG: PB HOME
FOTO: JAG



Klicka på bilderna för större format!




Hej alla underbara!



Just nu drömmer jag mig bort till Trollhättan där jag fotade åt PB Home i somras...snart blir det av igen...alltid lika kul att komma dit. Sist var vi i en otroligt inspirerande miljö som jag mer än gärna skulle kunna bosätta mig i. 
Här hemma går det väääldigt långsamt, tycker alla andra är fantastiska som hinner och orkar så mycket....Jag har iallafall äntligen (HURRA) köpt beslagen till köket som jag hoppas ska passa bra...vi har en funkislägenhet så det blev två funkismodeller!

STOR KRAM så länge!
Hanna

6.10.11

l e d i g h e t











Uppdrag: Hans-Mikael
Foto: Jag





Efter en intensiv period med roliga fotouppdrag bär det nu av till Visby och lite ledigehet i morgon...ÅÅÅÅ, vad det ska bli underbart att bara strosa omkring med min älskade stora flicka och träffa min fina syssling och hennes goa barn. Gotland har någonting alldeles speciellt som tilltalar mig.

Skulle så gärna ta mig mera tid för bloggen men det har verkligen gått i ett...har lovat mig själv att börja yoga, vet att jag mår så bra av det....dessutom är jag otroligt laddad för att ta tag i mina extrakilon som ju är såååååå sega att bli av med, HJÄÄÄÄLP mig Niina!  Klippte av mig håret igår så det känns iallafall som en omstart, VÄLKOMMEN KÄRA HÖST!

Förra vecka hade jag ett fotouppdrag för en annons till butiken Hans-Mikael på Humlegårdsgatan. Dom har allt man kan tänka sig, allt från vackra tvålar till stora fina skåp. Just nu håller dom på att göra om butiken, ska bli spännande att få se hur det blir. Jag ska även fota åt deras hemsida sedan, lovar att säga till när den är klar!

Ha det gott alla underbara!

STOR KRAM
Hanna