22.1.14

h e r r - & - f r u










Annelie & Roger





Bröllop och kärlek är så vackert. Snart är bröllopssäsongen här….

STOR KRAM
Hanna

13.1.14

f o r m e x








Klicka på bilden för stort format!




Någon som ska till Formex här? Jag har inte varit där på ett tag nu privat men jag tror att jag känner mig sugen på att gå…

KRAM
Hanna














10.1.14

s t y l i s t / f o t o g r a f - s ö k e s







Klicka på bilden för stort format!


ÅÅÅÅÅ, det var så länge sedan…SKA verkligen försöka att blogga mer…är en del på instagram (hannasform) nu men gillar egentligen bloggen bättre.

HOPPAS att Er jul och nyår varit bra! Jag har varit långledig vilket jag verkligen behövt men nu känner jag mig SÅÅÅÅÅ laddad inför detta nya år! Jag ÄLSKAR nya år…det känns så otroligt spännande, rent och en nakenhet som jag tilltalas av.

Jag har bestämt mig för att satsa ännu mera få mitt fotograferande vilket känns både otroligt roligt, spännande och samtidigt lite läskigt då det ju är en branch som ökar något enormt och en otrolig konkurrens mellan alla fantastiska fotografer som finns…men, jag känner att jag MÅSTE följa mitt hjärta.

Jag har nästan alltid både jobbat som stylist och fotograf under mina fotograferingar, älskar helheten av skapandet men känner att jag längtar efter att dela den med någon/några. Så nu undrar jag om du kanske finns här? Eller om du känner någon stylist/fotograf som kanske är i samma situation. Helst i Stockholmsområdet!


Maila mig GÄRNA så kan vi prata mer! hannasform(at)comhem.se


Visar idag bilder från Shieldmaid. Jag bär mitt vackra bronshalsband med skölden och känner dess styrka varje dag. TACK fina Anna!




Varm KRAM
Hanna