27.3.08

p å - m i t t - s k r i v b o r d






















Hej!

Så många kommentarer jag fått....tack söta ni!
Som om jag inte haft nog så har jag nu fått tennisarmbåge...någon som haft/har det? Jag började få ont redan för två månader sedan men ORKADE inte bry mig om det då..hade annat att tänka på. Har haft så ont att jag börjat använda vänster hand vilket man inte gör i första hand. I förrgår gick jag iallafall till kiropraktorn som trodde att det berodde på att jag gått och spänt mig så länge. Nog har jag varit spänd...känns skönt att jag börjat gå dit iallafall och HOPPAS att det snart går bort då jag vill MÅLA!
Nog om armen.
VÅR!
Jag känner att den ligger och lurar.. får lyckorus när solen tittar fram . Idag fick vi in vita violer till butiken..å, så vårigt, var "tvungen" att köpa med hem.
Köpte en till gammal dockbarnvagn idag..hm, det blev visst ingen ny...men barnen blev glada ändå..och den var ju inte vit ! Ska ta lite bilder från barnens rum i morgon!

Ha det gott så länge, nu ska jag dricka en latte!

KRAM
Hanna












25 kommentarer:

  1. underbara bilder. verkligen jättefina, vill se meeer :) är inne dagligen, din blogg ligger på min absoluta favoritblogglista!
    mvh pernilla

    SvaraRadera
  2. Dina bilder är sååå inspirerande! Blir alldeles lycklig av att se dem! insåg att du inte hamnat i min länklista innan, men där lägger jag dig nu!

    Ha en skön kväll & helg, kramar!

    SvaraRadera
  3. oh hanna!nu blev jag sååååå glad, tack för tipst om bloggträffen, jha då fårvi träffas, det kommer bli sååå kul att träffa dig, med vissa känner man så bara! ditt skrivbord är sagolikt! alla dina foton är mer än en bild! jättekram lotten

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder! Ditt skrivbord är ju bara sååå fint, helt ljuvligt!

    Ser fram emot bilder från barnens rum!

    Ha en trevlig helg Hanna!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  5. Vilket fint skrivbord du har passar perfekt in hos dig!

    Må gott

    SvaraRadera
  6. Heej ..men Hanna vilket bord!!! Bara såå fint..sitter här o dreglar=)
    Tack för din värmande kommentar hos mig,behövde verkligen det..Det är väll löjligt att må dåligt över en sån sak men så är det..
    När vi fotar o stylar i ett hem så ändrar vi aldrig om så mycket , utan vi rensar för bilden ,kanske flyttar in saker eller tar bort störande saker som ändå inte kommer att synas....det är jättekänsligt,så vi är försiktiga.
    Ha en riktigt bra dag
    kraaam

    SvaraRadera
  7. Kikar in och beundrar allt fint. Vilken härlig blogg!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Underbara bilder som vanligt....
    Jag hade tennisarmbåge för ett år sedan, kunde till sist inte lyfta kameran längre men med hjälp av akupunktur och träning blev jag av med värken efter några månader.
    Ha det bra
    Camilla

    SvaraRadera
  9. Hej! Alltid lika vackra bildtr! Ja visst känns det att våren är på väg. Det spritter i hela kroppen när solen skiner. Till helgen blir det ju sommartid oxå... Ha det gott o en trevlig helg! KRAM

    SvaraRadera
  10. Vilka ljuvliga bilder, och vad fint du gör hela tiden! Du kan verkligen konsten att blanda nytt och gammalt så att allt smälter ihop till en vacker helhet, där man inte i första hand tänker på detaljerna utan på just helheten. Det tycker jag är en konst, och du behärskar den till fulländning.

    Hoppas att armbågen blir bättre med kiropraktorns hjälp, och att ni får en fin helg!

    Kram från Helena

    SvaraRadera
  11. Vackra bilder och villket skrivbord. Skönt att se att allt inte behöver målas, mycket kan vara vacker som det är, slitet och lite nött!
    KRAM

    SvaraRadera
  12. Vackra bilder och villket skrivbord. Skönt att se att allt inte behöver målas, mycket kan vara vacker som det är, slitet och lite nött!
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Vilket bord...vilken lampa...och vilka bilder. Allt är underbart vackert hos dig!

    Kram
    Dorthe

    SvaraRadera
  14. Hej Hanna,
    Det har sagts förut, men tål att sägas igen - dina bilder är en ren njutning för både öga och själ.
    När jag gick en solskenstur med hunden idag kunde jag också känna att våren var här (vågar man hoppas på allvar denna gång ???) - fåglarnas sång lät hoppfull och vitsipporna blommar i gräsmattan - härligt.
    Tennisarmbåge fick jag häromåret då jag var tvungen att måla om alla snickerier på huset 4 ggr då det visade sig vara fel på färgen jag använt de två första strykningarna - det var en ganska tröttsam historia kan jag säga. Det jag blev rekommenderad var vila, och till sist gav värken med sig.
    Hoppas att du får en skön helg med mycket solsken.
    Kram/Marita

    SvaraRadera
  15. Love it all once again Hanna. You have the most amazing pictures of lovelies.

    SvaraRadera
  16. Så vackra bilder, du överträffar dig själv om och om igen..

    Ajaj för tennisarmbåge! Men kroppen är ju finurlig egentligen - den säger till när man inte själv mår bra. Hoppas du kan få god hjälp hos din kiropraktor. Själv tampas jag med värk i min nacke sedan många år tillbaka.

    Vita violer var ju underbart, har faktiskt aldrig sett sådana! KRAM!

    SvaraRadera
  17. Å Hanna det är som en dröm att titta på dina ljuvliga bilder... Så himla fina! Njuter verkligen.... Ser fram emot barnens rum ♥

    Krya på din arm!

    Jes

    SvaraRadera
  18. Åh Hanna...! Det är EXAKT ett sånt skrivbord jag jagar hahaha..har spanat nu i några veckor på loppisar utan nån lycka..ditt skrivbord är också i en underbar färg/patina..ljuvligt!!! Bilderna är lika vackra som vanligt..du är grym!
    Men stackare..tennisarm..? Jag hade det för ett par år sedan..har ett data-jobb o sitter hela dagarna framför datorn så det var det som utlöste det hela. 2 månader i fårn datorn och sjukgymnastik sen vr det borta..
    Kraaaam
    Mia

    SvaraRadera
  19. Hej, Vännen!
    Det var länge sedan!
    Vilken underbar blogg du har, med såååå fina bilder!
    Jag vill gärna prata med dig angående några bröllop...kan du maila mig? Mina mail till dig kommer inte fram...
    ;-(

    saknar dig!

    Hoppas att vi hörs snart igen!

    kram,
    juliana

    SvaraRadera
  20. Hej Hanna,
    Tack för länken, jag känner mig jätte stolt. Du är en av mina absoluta favoritbloggar, jag måste bara hit och inspireras och dina foton blir bara bättre och bättre.

    Hoppas nu att din armbåge blir bra snart, det här är du verkligen inte värd!!

    Många kramar och vi ses snart igen!
    Karin

    SvaraRadera
  21. Hej Hanna,
    Ha en härlig Söndag, underbart väder idag!
    Jag har en sak till dig...
    Många kramar och hoppas du inte har lika ont i armen!
    Karin

    SvaraRadera
  22. Sitter och muttrar lite och har nästan infört städstrejk här hemma så att gå in här hos dig och se dina smäktande bilder på ditt vackra hem som ter sig så välorganiserat. Gaaaah....tror jag skulle behöva hyra in dig för lite "rensa i röran"hjälp eller byta ut dig mot maken en vecka så det kan bli lite fokus på inredning ett tag...hihi...

    Trist med tennisarmen...hoppas att det kommer gå bort när du känner dig mer avslappnad. Jag tycker du verkar vara på god väg med dina varma iakttagelser om våren.

    Ha en ljuvlig söndag vännen!

    Kram Bea

    SvaraRadera
  23. I love your picture Hanna
    friendly of Provence

    SvaraRadera
  24. Och du inspirerar mig! Underbara bilder. Älskar ditt skrivbord! Krya armen och må gott! Kram, Minna

    SvaraRadera