14.9.10

v ä g g a r - i - e t t - r u mHej alla Fina!

Vår lägenhet är nästan tom nu....helt otroligt vad mycket saker man har...jag hoppas verkligen att vi rensar bort mycket när vi packar upp allt igen.

Det som slår mig är hur mycket ett rum kan tala utan möbler....jag tycker om känslan. Kan tänka klarare utan massor av intryck. Vill ha minimalistiskt fast bohemiskt....fast minimalistiskt kommer jag nog aldrig att få, är för slarvig och har alldeles för många saker som jag älskar och vill ha framme.

Ska visa er bilder senare...

Idag får det bli en bild från i somras på min äldsta dotter....guuuud, vart tog åren vägen??? Hon börjar bli stor...Love you hjärtat!


Varmaste kramar
Hanna

6 kommentarer:

 1. Jo du saker, jag plockar bort då och då och så när jag städar hittar jag fina saker jag vill ha framme, jag skulle behöva ha en stor ateljé där jag får ha allt som jag ska ha när jag ska kreativiteta mig :-) mne just nu har jag min hörna i hallen, där jag jobbar och det är alldeles för litet.

  Kanske jag nån gång blir rik på det jag gör eller kanske träffar nån gammal man som är jätte rik och som jag kan sätta i drag och ärva så kan jag köpa min etagevåning med ateljé under takåsen med takfönster...:-)(nej usch vad hemskt det lät)

  Nej jag har det bra som det är men man kan ju alltid drömma om det där rummet med mycket ljus, tryckbord och stora ytor.

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Rensa, rensa, rensa...antagligen någonting man ägnar sig åt resten av sitt liv?

  Ja du, jag förstår känslan med fina tösen :)

  Kram.

  Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Hanna! Har missat att ni flyttar pga av egen flytt! Vi lämnar landet och drar till stan. Mitt i centrum ska vi bo i en lägenhet med balkong. Kontraster verkligen och en stor saknad av trädgården kommer jag nog att ha. Men det erbjuds andra möjligheter och blir till det mer praktiska att få bo med närheten till arbete och utelivet som en stad erbjuder. Jag startar upp ny blogg vartefter för att visa på mitt nya liv.... Angående rensning så är vi mycket tuffa och skänker bort en hel del nu när vi inte längre har växthuset och trädgården, sen är det ju hur kul som helst att få förnya sin stil med nya möbler framöver. Lycka till med er flytt, vi drar i slutet av november. Marie

  SvaraRadera
 4. Hej vännen, snart åker vi till trollis, ska bli kul! Krya på dig!
  kram

  SvaraRadera
 5. Som ALLTID fantastisk bild! och jag förstår dina tankar,visst einte att ni höll på att flytta,va spännande!

  SvaraRadera
 6. Visst växer de snabbt....otroligt snabbt! Så fin hon är din stora...som ett vackert skogsväsen :)

  Kraaaam, Carina

  SvaraRadera