28.5.12

l e v a - e n k l a r eFoto: Jag


Hade ett spännande samtal igår. Vi talade om att det är så svårt att leva i nuet...att stanna upp och vara tacksam för det man har utan att jaga och rusa vidare ....till vad egentligen? Vad är det man jagar efter?  Roliga jobb? Pengar? Prylar och kläder? Bättre och större boende. Den perfekta kroppen? Resor och spännande händelser?  Det "perfekta" livet? Ja, kanske...men blir man verkligen nöjd av det eller fortsätter man att rusa vidare? Förmodligen...men jag VILL så gärna lära mig att ta till vara på stunden...just här och nu...och inte vara två steg före i tanken hela tiden....


Fick låna en bok: Lev enklare av Gisela Linde som jag ser fram emot att läsa...Stanna upp och se dig om - det är oftast möjligt att välja annorlunda!
UNDERBART!


KRAM
Hanna

Har inte glömt bort utlottningen, ska försöka hinna i morgon kväll!

6 kommentarer:

 1. Lustigt satt precis och tänkte på det du skriver! Att det ska vara så himla svårt att stanna upp och njuta av det man har och inte bara jag framåt och sträva åt allt man inte har hela tiden. För det som egentligen betyder något är ju ändå ens familj och vänner!

  Massa Kramar till Fina Du ♥

  SvaraRadera
 2. Vilket klokt resonemang och viktigt! Man bör ofta fundera över de frågorna. Det är så lätt att glömma stanna upp när man stressar runt i livet! Hoppas du hittar något bra och viktigt i den boken.

  En text från ett kort, som jag ofta tänker på: "Det som finns framför oss och bakom oss, betyder så lite, jämfört med det vi har inom oss"

  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Så visa ord! Känner precis som du att jag vill leva mer i nuet! Det är så lätt att lura sig själv att man ska bli lyckligare om man uppnår allt du nämner... Det är nog viktigt att tänka till ibland på vad som verkligen betyder något och inte lägga så stor vikt på allt runt omkring!

  Ha en fortsatt go vecka! Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. ibland bara är de där,
  de där små stunderna,
  ~ & inte undra på att man
  önskar fler av dem; att man
  kunde vara där oftare ..
  det är så fantastiskt när
  ingenting annat spelar roll
  än vinden i ansiktet & rösten
  den för med sig av någon man
  älskar.

  Du är fin Du.
  jag önskar Dig all all känsla
  av bara precis här & nu.

  stor kram, hannah

  SvaraRadera
 5. Du tar så otroligt vackra bilder... blir alldeles stum.

  Allt gott!
  Alexandra PB

  SvaraRadera
 6. Du tar så otroligt vackra bilder...blir alldeles stum.

  Allt gott!
  Alexandra

  SvaraRadera