28.12.07

l j u s s k e n

På vårt tv-skåp (som jag letade efter länge) står vår stora, tunga kandelaber.
Det gick lite väl snabbt när jag gjorde kronan i år, det blev både snett och vint men jag tycker inte att det gör så mycket.


Jag älskar zink, här är favoritlyktan.

Den här ljusstaken har jag haft i många år...gillar att man förvarar ljusen i lådan.Visst är den söt, en liten zinklykta som ser ut som något julpyssel jag gjorde som liten.


Änglaspelet är ett absolut måste på julen, det har jag vuxit upp med och betyder mycket för julstämningen. Jag vet att många blir stressade av ljudet men jag njuuuuter av det.


Tänder levande ljus varenda dag så här års...jag skulle nog aldrig klara av en vinter utan ljus...det är sååååå vackert och sååååå levande......vi har levande ljus i granen och dom brinner inte lika ofta tyvärr, man måste passa dom väldigt noga. Men när dom väl brinner finns det inget som jag njuter av så mycket.Ha det gott!
Hanna

11 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för din gulliga kommentar! Vilka fina bilder du visar. Ett tv-skåp skulle jag bra gärna också vilja ha, tänk vad skönt att slippa se tv:n. Jag är också storkonsument av ljus den här årstiden, det är ett absolut måste i vintermörkret.

  Ha en trevlig helg och Gott Nytt År! Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Blir såååå glad av din kommentar, Marie...dom haglar ju inte precis. I dag känner jag mig inte direkt på topp så då är det ju extra kul oxå!

  Ha det gott!

  Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilka bilder...såå fina!!
  Jag använder alltid kritvitt bryter inte med nått...men ibland kan det vara fint att bryta det blir lite varmare..låter så fint med det du ska mäla jag hade nog valt kritvitt
  kraaaam

  SvaraRadera
 4. Hej
  är det ok att jag länkar dig
  kram igen

  SvaraRadera
 5. Kraaam...i morgon är en ny dag=)

  SvaraRadera
 6. Hittade hit via din kommentar hos Johanna Vintage :) Jag såg att du pratade om att måla väggar vita..vi har just haft ett par veckors ångest för att välja "rätt" färg :)..nu hoppas jag vi lyckats. Den är vit men går åt linne/väldigt ljus cafe latte...Den heter Monaco och finns hos Nordsjö färg. Vi håller på att måla för fullt, men bilder kommer om ett par dagar tror jag på min blogg om du har lust att se :)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 7. PS Glömde ju..din blogg är jättefin och bilderna såå fina!!!

  SvaraRadera
 8. Hej älskade syster!
  Jag blir så inspirerad av dina fina bilder, du är SÅ duktig. Klockan är 7 och jag har redan varit vaken i snart 3 timmar, urs vad det är jobbigt att inte kunna sova! Tänk att det snart är 2008, har du kommit på något nyårslöfte än tro? Ska vi hitta på något tillsammans? Kramar

  SvaraRadera
 9. Mmm..vad vackra bilder du visar...
  Gott nytt år på dig!Tittar in här snart igen.Kramar7anna

  SvaraRadera
 10. Marie, Johanna, Lilla Blanka, Sagalisa och min älskade syster! Kul att Ni hittat hit och TACK SNÄLLA för fina kommentarer...det värmer enormt och styrker min skaparlust.
  Ha det gott!

  Hanna

  SvaraRadera
 11. Hanna....

  ....aaaah så vackert! Vilken fantastisk begåvning du har...vilka ljuvliga bilder!
  Jag vill ha alla dina bilder i en liten bok i fickan...det är balsam för själen...
  Tack kära du för fina orden om min butik...S...
  Nu ska vi se om jag lyckas få iväg det här oxå...datageni som man är...STOR kram & tack för allt du gör som man blir så lycklig av! Sara
  P.s. älskar kläderna jag köpte...kommer snart tillbaka...

  SvaraRadera