17.2.08

v i t a - p ä r l h y a n t e rVisst är det väl fint? Med VITA pärlhyacinter?
E F T R E R L Y S N I N G!

Jag söker en brevkorg att hänga på väggen i samma stil...såg det på nätet överallt förut men nu hittar jag inte en enda...någon?Host, host, nu ligger vi hemma HELA familjen i Influensa...den är ju bara sååå seg...man orkar ju knappt göra någonting..jag vill gå ut i det vackra vädret men det orkar jag absolut inte...nog om sjukdomar..
Jag vill passa på att TACKA alla som gett mig så fina, uppmuntrande och kloka kommentarer ..Ni är verkligen underbara! Sen hoppas jag verkligen inte att jag skrämt någon, det var i så fall verkligen inte min mening.


Ha det gott!
KRAM
Hanna

11 kommentarer:

 1. Åh VITA pärlhyacinter...? Har aldrig sett förut, men vill genast ha. Pärlhyacinter hör till mina absoluta favoritblommor (tillsammans med lavendel och gammeldags rosor)..var tvungen att ropa hit maken som utbrast "shit vad läckert!"
  Den där brevkorgen är superfin, har också sett på flera ställen bla www.hemljuvahem.nu
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Très jolie la photo avec la fleur muscari blanche !
  Bises

  SvaraRadera
 3. Hej Hanna! Tack för inlägget hos mig! :-)

  Jag har precis köpt en korg som man kan ha stående eller hänga upp på väggen i samma serie, min köpte jag från Me and My home på nätet. Här är en länk till korgen:
  http://www.meandmyhome.se/product.asp?product=66&sub=12&page=1
  Kan verkligen rekommendera denna nätshop, tjejen som har den är jättetrevlig och gullig och det var otroligt snabb och smidig leverans!

  Krya på er allihopa!!!! STOR KRAM!
  /Kristin

  SvaraRadera
 4. Skulle ge dig lite tips ang brevkorgen, men såg att någon hade hunnit före!!
  Vet någon som gått igenom samma sak som du, det är tuft för en sjävl och en omgiving, men i detta fallet gick allt bra och det är vi glada för! Sköt om dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej Hanna,
  Nu har jag tittat runt på din blogg och njutit av alla vackra bilder! Du är ju fantastisk duktig på att fota och komponera. Jag har också kikat lite på "inspirerande bloggar" och facineras över alla vackra hem! En sak undrar jag dock, var har alla människor sina gräsligt fula tv-apparater....du vet ju att det är mitt dilemma just nu. Åh, vad jag ser fram emot att få se fler bilder!! Ska i fortsättningen gå in här varje dag för att bli inspirerad och glad!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Le cornet avec les jolies fleurs de muscari est superbe ! Merci pour le partage.

  SvaraRadera
 7. Oh !!! Je m'aperçois que vous avez mis my heart in Provence en lien, j'en suis très flattée et je t'en remercie ! Bises à toi Hanna.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  TACK för tipsen, jag fann den hos: Me and my home, så glad jag blir!!!
  KRAMMMMMMM
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Hej lilla Hanna!
  Verkligen snygg din trådkorg. Har också sett en på nätet. Kommer tyvärr inte ihåg var.
  Vad tråkigt att ni ligger i influensan hela familjen. Hoppas du kryar på dig foort så du kan åka in och få din behandling. Tänker på dig...
  Det var synd att vi inte kunde ses. Det blir nästa gång! Eller hur?
  kram från Susanne (klantfia)

  SvaraRadera
 10. Wauw, i love these white buttercups in the tin cone, looks marvelous. You have a lovely blog is it oke when i put you on my favourite blog list?I have ablog about "my lovely cottage"and everything that i do in and around the house with painting and decorating.Greetings and have a good day, Yvonne

  SvaraRadera
 11. Tänkte just tipsa om Me and my home men jag var visst några inlägg för sen ;-) Hoppas ni är på bättringsvägen! kram!

  SvaraRadera