30.3.08

i - b a r n k a m m a r e n



Mattias gamla våningsäng som vi målat ljusgrå och hängt en stor sänghimmel över!







Mitt nya fynd från Emmaus! 200 riksdaler!














Den fina kära käpphästen har min kompis gjort, plansch från Junibacken, vi har en med siffror oxå!














Jag (och barnen) är så glada för denna gamla dubbelskolbänk som jag hittade på blocket för 750 kr. Originalfärgen finns kvar (delar av) men jag har inte bestämt mig om den skall målas eller ej.















Samlade på massor av roliga saker när barnen var mindre, b la dessa fina små godisburkar.











Ännu ett gammalt blocketfynd..Stort skåp för 1500 kr..dock i dåligt skick men som kanske går att fixa till...någon dag? Visar inte hela skåpet..det ligger HÖGVIS med saker på just nu..hm, alltid...du vet vad jag menar Lina!







Ni är verkligen snälla som ger mig så fina kommentarer..jag hoppas att ni känner att jag tänker på er även om jag inte alltid hinner tacka er personligen. KRAM alla bloggvänner, jag är så glad att ni finns!
NU HAR VÅREN KOMMIT!!! JIPPIE!
Efter en härlig cykelpromenad med hela familjen och soppa på uteservering åkte jag och Mattias till Zetas trädgård medans barnen var på kalas. Jag älskar trädgårdar..det ger mig en enorm energi. På zetas är det verkligen fint. Vi drack varsin latte och njöt av vårvädret och den vackra omgivningen.


Tog några snabba bilder från barnens rum..hm, fick ta dom vrårna där det inte var så stökigt...så fort jag blir bra i armen ska jag måla om deras rum och fixa till det lite. Nästa gång ska jag visa er något fint vi fått av min kära kusin, Lina, som var här med sin fina, härliga familj igår!

Ha det gott!

KRAM
Hanna

21 kommentarer:

  1. Hej Hanna!
    Vad fint det är med sänghimmeln ovanför våningssängen..! Och vimplar är ju så sött...
    Den där dubbelskolbänken är jättefin...ojh, ja det är svårt..måla - inte måla..du får väl känna av ett tag, tror det blir fin målad och skavd också...men den är fin nu redan så jag vet inte :)

    kram & ha en bra söndagkväll!
    Det känns inte som klockan är så mycket som den visar..tar väl nån vecka innan man vant sig vid sommartiden...
    Mia

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Jaa, jag vill gärna fika med dig!!! Så fort jag kommer ner så hör jag av mig!
    Jisses så fint dom har på sitt rum! Helt underbart vackert. Dockvagnen är så fin. Hittade du den på Emmaus på Götgatsbacken? Eller är det bara kläder där?
    Skolbänken är hur charmig som helst!
    Tänk att det äntligen är VÅÅÅR!
    Man blir så lycklig!
    Kramar i stora lass/Susanne

    SvaraRadera
  3. Vilket mysigt rum barnen har!!!! Skolbänken är ljuvlig! Gillar det stora skåpet, vimplar, små burkar sov osv....

    Visst är det härligt att våren börjar komma!! Ha det gott, kram!

    SvaraRadera
  4. Åh vad fint! Sänghimmeln är otrolig! Och vagnen...så söt! Vi har också lite gamla saker i barnrummet som lilla E fått ärva av mig och även längre tillbaka-det blir så personligt och fint när inte allt är nytt!

    SvaraRadera
  5. halloj min nyfunne vän! vilka bilder på barnens saker du visar, underbar sänghimmel, köpt eller sytt? har me en gammalskolbänk, ska göra nått åt den då ebba haft den och den är bubbelgumsrosa...den vagnen är råcool. tck hanna för din varma gulliga hälsning igår, det betyder sååå mycket...ska bli så kul att träffa dig på bloggträffen! ha det bäst, det är såå underligt märligt det hr att man verkligen kan gilla nån utan att ha ens setts..varmkram lotten

    SvaraRadera
  6. Men Hanna, hur mycket plats har du hemma egentligen? Du håller på att bli en riktig hamster, shoppar högt och lågt på blocket och loppisar. Helt i min smak!
    Vet du, att jag träffat en släkting till dig idag. Johanna, syster till Pia (P&B) så vi kom att prata om hur gullig du är. Hur du kändes som en underbar vän, trots att vi aldrig har setts! (men hoppas att få göra framöver)
    Kraaam,
    Ingrid

    SvaraRadera
  7. HEj du härliga människa! Vilka makalöst fina bilder du tar. Roligt att du nischat dig med dina "sneda" bilder. Superfint. Barnrummet blev wonderbar. Kul att det pratas om mig landet :-) Ibalnd funderar jag själv hur jag får det att gå ihop ... Det gör det inte alltid. Men det kanske inte alltid bloggen får veta. kramar Helnea

    SvaraRadera
  8. Vilket underbart barnrum! Så fint med sänghimlen, vimplarna, dockvagnen, skolbänken o.s.v. Jag gillar kort och gott alltihopa!

    Visst är det härligt att våren kommit! Vad mysigt att ni varit på Zetas, ett helt underbart ställe som det var allt för länge sen jag besökte.

    Ha en bra vecka Hanna!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  9. Hej Hanna,
    Tack för senast!
    Det var jättetrevligt, kul att barnen hade så roligt ihop! Du, jag minns inte ens att det låg en massa saker ovanpå skåpet...jag såg bara allt det fina. Jag är så imponerad över att du kan skapa så otroligt mysiga och vackra miljöer! Skulle som sagt vilja att du kom hem och ordande hos oss!!! Tack för den fina skålen, jag ska vid tillfälle fylla den med lökar!
    Hoppas vi ses snart igen!
    Kramar Lina

    SvaraRadera
  10. Your pictures are always a pleasure for my eyes!

    SvaraRadera
  11. Ni har så snygg stil på erat hem, enkelt, avskalat och stilrent men endå persnoligt. Det är inte det lättaste att lyckas med!

    SvaraRadera
  12. Vilka otroligt vackra och inspirerande bilder! Har hört flera tipsa om Zetas trädgård.. kanske skulle ta en tur dit när det blir lite varmare : )

    Kram Maria

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Jag hoppas verkligen att du kan komma på bloggträffen det vore himla kul att träffa dig.
    Vilket fint barnrum! Sänghimmeln, skolbänken, skåpet och allt annat. Vi har också en dubbelskolbänk, dom är så charmiga. Vilken vacker arbetsplats du har, skrivbordet gillar jag verkligen.
    Hör av dig när du vet om du kan komma.
    Kram Caroline

    SvaraRadera
  14. Hej! Blev helt tagen av din bild på den gamla dockvagnen. Exakt lik den jag hade som barn, fast den va vit... Ha det gott! KRAM

    SvaraRadera
  15. Thank you again Hanna. Everything is wonderful.

    SvaraRadera
  16. Hejsan!
    Första gången jag hälsar på hos dig. Fint och trevligt. Här andas inspiration och verksamhetslusta. Det behöver jag. Vackert med den ljusgrå våningssängen.
    Ha en fortsatt skön vår. Läser att du varit till Zetas i helgen. Förstår att du bor lite närmare än jag gör. Zetas är en underbar plats och fiket där är ju outstanding. Visst är det gött att leva.
    Hälsningar Margareta

    SvaraRadera
  17. I just discovered your blog - such beauty in every post! I will be back, lots :)

    SvaraRadera
  18. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  19. Vad roligt att du hittade mig. tack för din rara kommentar.Det finns så många fantastiska inredningsbloggar.Därför är det så härligt när även det personliga kommer fram. Det berikar och gör visiterna speciella.
    Idag är det vårlikt här , lite halvmulet ändå ganska varmt( för årstiden) o skönt. Duggar lite vårregn till och från. Så härligt.Och efterlängtat.

    SvaraRadera
  20. Underbara bilder. Fantastisk blogg. Zeta är i mina gamla hemtrakter. Själv bor jag nära en annan underbar handelsträdgård. Ha en trevlig kväll / Johanna

    SvaraRadera
  21. Ljuvligt, ljuvligt, ljuvligt...och du....det var LJUVLIGT! :-)

    Kram Bea

    SvaraRadera