15.10.08

b a r n f o t o g r a f e r i n g   

Barn! 
Jag fullkomligt ÄLSKAR att fotografera dom underbara små liven! 
Jag fotograferar gärna barn i sin hemmiljö så dom kan leka fritt som vanligt och jag kan fånga upp dom mitt i leken eller i famnen på mamma/pappa. Ibland är det oxå jättekul att arrangera lite mer och klä ut barnen och fota lite sagotema. Här hade den söta pojken dock själv tagit på sig änglavingarna vilket naturligtvis är allra roligast!

Ha en underbar dag!

KRAM
Hanna

23 kommentarer:

 1. Åh vad duktig du är Hanna! Är det det som är ditt jobb, att fotografera? Eller gör du någonting annat egentligen och fotar vid sidan av? Det blir i alla fall väldigt fina bilder!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vad kul att fota barn. När jag jobbade som förskollärare kunde jag inte så mycket om foto men jag fotade iallfall dem. Skrev små böcker till föräldrarn om barnets dag.
  Håller med dig att det skall vara i rätt miljö, och då i barnens.
  Det samma gäller djur. Skulle fota en hund till en vän och hon donade och skrek och hade sig för att hunden skulle vara fin. Det slutde med att hunden stack in huvudet i en buske och bara ändan kom med på bild. För mig en kul bild men inte för Matte. Klok hund tyckte jag.

  Dina barnbilder är iallfall jättefina.

  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Måste vara ett roligt och inspirerande jobb-fotografyrket! Det är kul att se andra barnbilder av professionell fotograf än bara där de står rakt upp och ner i en studio! Man vill ju ha en känsla förmedlat genom fotografiet! Kram Tulipa

  SvaraRadera
 4. Åh, dina bilder är fantastiska!
  Du ska veta att jag är inne på din blogg nästan varje dag och jag njuter av alla vackra bilder!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Älskar också att fota barnen! Det är proppfullt på datorn för man vill ju inte ta bort några.
  Tack för inspirationen att sätta änglavingar även på pojke, såklart att det finns änglapojkar!
  Av någon underlig anledning så har iallafall jag tänkt mig vingar på en flicka.
  Har själv tre pojkar... Tack!
  Hälsningar Sanna

  SvaraRadera
 6. Efter att ha titta en stund på din fantastiskt fina blogg så är den nu tilllagd bland mina favvobloggar!

  SvaraRadera
 7. Hej Hanna!

  Jag blir så glad när jag ser dina underbara barnbilder! Jag har ju två pojkar och min stora kille har ofta sprungit runt i vingar som vi haft hemma. Det är nog härligt att "nästan" kunna flyga, eller hur!

  Sen jag började med bloggen så har mina familjebilder blivit många fler och mycket bättre. Det är jag verkligen glad för. Fast de kan ju inte mäta sig med dina underbara bilder!

  Tack igen för allt vackert och jag önskar dig en fortsatt skön höstvecka!

  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara bilder, vad tar du för att fotografera bilder som det här? skulle så gärna vilja ha liknande att ge mor&farföräldrar i Julklapp istället för dagis korten som är såååå tråkiga tyvärr;0)
  KRAM
  Var det OK att jag länkade hit?

  SvaraRadera
 9. Vet vad du menar, det blir så naturligt när man fotar barn. Brukar gå loss med kameran varje gång vi är hos sambons syster. Har nog mer bilder på barnen än deras föräldrar har!!!

  SvaraRadera
 10. Ja jag älskar att fota våra små hemma, bilderna fylls med ngt en slag ärlighet som bara barn kan ha, det känns så äkta på ngt vis

  SvaraRadera
 11. Härligt Hanna!
  Älskar att se på dina bilder, pojken är som hämtad ur en sagobok, jättehärliga bilder, funderade lite över hur de skulle bli i sv/v eller du håller dig till färg?
  Ha det bra
  Camilla

  SvaraRadera
 12. Hej Hanna! Mitt fotointresse började faktiskt med att jag fotade barnen på den skolan som jag jobbade på då. Försökte fånga deras vardag och valde precis som du naturliga situationer...så som du förstår kan jag bara hålla med dig i det du skriver. Numera jobbar jag inte med barn och eftersom jag inte har barn själv blir det sällan att jag tar porträtt...tyvärr! :/

  Dina bilder är fantastiskt fina och kul att pojken tog på sig vingarna själv! Tack för massor utav inspiration! Kram Karin

  SvaraRadera
 13. Hi it is so good to see a boy wearing angel wings,he looks so cute like Midsummernights dream, these are a magical and special set of pictures.
  Hugs Lynn xx

  SvaraRadera
 14. Ohh vilka fina bilder, så även bilden på dig och dina trollungar LOVELY. Hälsa gärna på "hos" mig, kramar Anna som återkommer till din härliga blogg.

  SvaraRadera
 15. Du är fantastisk Hanna och tar de mest ljuvliga bilder! Man ser att du har öga för det som ska fångas på bild.Jag älskar att titta på din sida men jag är ledsen att jag sällan kommenterar hos dig. Jag hinner inte med att kommentera just nu och har prioriterat bort det för att jag ska hålla min blogg vid liv. Jag är glad att jag får en liten stund över och hinner kika in iallafall. Jag finns här även om det inte märks! Tack för inspirationen som du ger mig!
  Kram

  SvaraRadera
 16. Marie = minlillaveranda :))))))

  SvaraRadera
 17. hallå min goa vän! tack för dina otoligt värmande hälsningar, lägger sig som bomull i hjärtat!!!

  ljuvliga bilder på en oposande pojke, posande barn är obehagligt, skolkorten är en katastrof, fotot är som taget ur en saga!!!

  ha det bäst, varmkram lotten

  SvaraRadera
 18. Jag gillar verkligen bilderna på pojken och älskar kommentaren här ovan :" fotot är som taget ur en saga!!" Precis så skulle jag också vilja beskriva känslan jag fick när jag såg bilderna! :D

  Kram Tina

  SvaraRadera
 19. Ljuvliga bilder... Jag säger det jag sagt förrut men jag känner att jag måste säga det igen... Du är bäst på att fotografera!!!

  Verkligen som hämtade ur en saga!

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar från Jenny

  SvaraRadera
 20. Hanna dom säljer hus här ute just nu men som sagt det är LÅNGT ut....
  ;0) KRAM

  SvaraRadera
 21. This is a very sweet angel!! :)

  SvaraRadera
 22. Så ljuvliga bilder!! Blir så inspirerad
  kraaam M

  SvaraRadera
 23. Our Persian felines are fed a high-quality diet, necessary feline formulated vitamins, mineral supplements and provide plenty of daily attention, kittens care and grooming Here at Marko Persians our cats and kittens are happy, sweet love bunnies, therefore, well socialized Healthy and exquisitely beautiful and unmatched in the Silver Doll Face Industry. Specializing in CFA Persian kittens meeting the breed standard with several coat colors and coat pattern – shades  Persian Kittens for sale near me
  Persian Kittens for sale
  Persian Kittens for sale
  pitbull puppies for sale
  pitbulls for sale

  SvaraRadera