17.8.09

i - t a n k a r
Häromdagen gick jag ur facebook...kändes så skönt...visst är det kul att veta vad "alla" gör men... samtidigt ganska så jobbigt. Hade funderingar på att lägga ner bloggen oxå...det är så lätt att man blir fast..och timmarna går..timmar jag egentligen vill...borde.. göra andra saker...men jag bestämde mig för att den får vara kvar ett tag till.
Ska iallafall fundera ut ett bättre sätt att blogga som passar mig.

Varmaste kramar till dig från mig!
Hanna
 

72 kommentarer:

 1. Kære deg, jeg forstår godt ditt dillema med å benytte alle timene ved PC, som man kunne benyttet på andre vis....men du, din blogg er noe av det mest inspirerende jeg åpner og betrakter:)
  dine bilder gjør meg fantastisk rolig og harmonisk, TAKK.
  klem

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Dina bilder är alltid lika trolska och vackra.

  Jag hoppas verkligen du fortsätter att blogga i någon form så vi får fortsätta njuta av dina fina teman och bilder.

  Tänker på din morfar, och min. Han fyllde 95 nu i augusti och han är övertygad om att han blir 100. De e så goa gamla människor och speciellt de som står en nära. Jag kan inte ens tänka mig hur det blir när morfar inte finns längre.

  Goa tankar till dig

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej Hanna,
  vad det gäller facebook så har jag fullt förståelse...men snälla, lägg inte ner bloggen...då vi alla njuter av dina fantastiska bilder och stämningar.
  Kram
  Magdalena/Color Sepia

  SvaraRadera
 4. Kära Hanna, så glad jag blir att det inte var bloggen du valde bort i första hand. Just din blogg sprider en sån värme och längtan, det skulle uppstå en stor tomhet utan den.
  Själv har jag avsatt (dvs begränsat) tid till bloggandet, så att det hinns med viktigare saker.
  Igår gick jag(!) ut och snickrade(!) ihop en blomsterlåda av en gammal pallkrage, något jag aldrig gjort tidigare. Det är fantastiskt att få känna sig kreativ (rent fysiskt), men sen tycker jag det är roligt att få respons från bloggvärlden på det jag skapat.
  Oj, det blev långt så här på morgonkvisten, ha det så bra och hoppas vi 'ses' snart igen!
  Goekram, Lydia

  SvaraRadera
 5. nämen nä..inte får du sluta blogga..d e ju hit ja går när ja behöver vila ögonen lite från allt mishmash o ba få lugn o ro i själen!! :) du e ju ba så vilsam!!
  kramen miss sophie

  SvaraRadera
 6. Hej på dig!
  Jag förstår precis vad du menar, gick ur Facebook under förra året, men saknade att kunna följa mina vänner som bor långt bort (utomlands) så nu är jag med igen fast på helt andra villkor, inga vampyrgighter eller drinkar som skickas....
  Din blogg är underbar och det är alltid lika spännande när du gjort ett nytt inlägg, njuter av dina bilder.
  Var hos S igår, kan inte släppa tanken på en ny väska hon hade fått in;-)
  Hur går det för dig, jobbar du kvar?
  Jag är kvar, men tror inte att det blir så länge till, det kan ordna sig snart, känns skönt.
  Skulle du vilja ta en kaffe nästa vecka?
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Halloj! När du bestämt dig för du ska blogga, tell me! Behöver få en rutin på det med!!!:-) Ring mig eller skicka ett sms...har fått ny telefon och blivit av med alla kontakter..:-( Vill så gärna ta en fika eller lunch snart! Kraaaaam!

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Det är svårt när man vill många saker å du har rätt.. på ett sätt snor datorn "riktiga händelser" men samtidigt tycker jag de är så kul att blogga! men man ska göra det man mår bäst av :)
  Ha en fin dag!!
  KRAM!

  SvaraRadera
 9. Jag tror jag vet vad du menar. Orkar själv inte vara speciellt aktiv på fb och det mesta känns lite onödigt..
  Gillar dina vackra bilder!
  Ha en bra dag!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 10. Dear Hanna,
  again thus a romantic and great picture anyhow after longing shouts.
  Lots of love,
  Elke.

  SvaraRadera
 11. Du får inte lägga ned bloggen Hanna! Herregud - det hjälper inte att lägga ned tror jag för man blir ändå sittandes med en massa andra saker jämt. Tittar på bilder, Tradera, Blocket, inspirationssurfar osv. Det är så härligt att komma in hit och kika på dina fina bilder!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. Ja. Jeg vet....
  Skjønner og forstår.

  SvaraRadera
 13. Facebook testade jag i två omgångar men la ned det för gott för några månader sedan. Så skönt! Det stressade mig lite.

  Men lägg inte ned bloggen, ta hellre en paus och kom tillbaka när du får lust att skriva igen. Vi är så många som så gärna tittar in, vet du ;-)

  kram Mia

  SvaraRadera
 14. Sådana där tankar får jag också med jämna mellanrum. Men sen inser jag att jag måste få ha min hobby kvar men bara inte låta det ta så mycket tid. Det får bli lite mer sporadiskt och bara när jag själv vill. Hoppas du kommer på ett bra sätt att fortsätta på! :)

  SvaraRadera
 15. Puh, tur. Jag skulle sakna dig innerligt.

  SvaraRadera
 16. hallojs!
  förstår dig...känner lika samma....många timmar att göra andra saaker på...o för vems skull bloggar man...fb..börjar lessna lite på det med, har starkt funderat på att gå ur..men så länge är jag där bara passiv..lite jobbigt att alla kan ha koll mm

  hoppas du finns kvar, för din blogg är såå vacker!

  kram millan

  SvaraRadera
 17. Hej Hanna!
  Skönt att höra - jag känner mig nästan antik när jag inte har ett facebook -konto!! Jag känner precis som du att det "riktiga livet" kan inte vänta! Har verkligen gjort vissa inventeringar och försöker ge tid till de vänner som är verkligen betydelsefulla för mig...likaså familjen! Jag har läst en hel del om "bloggstress" på sistone, men känner själv att det är kravlös avkoppling och helt på mina villkor. Du skänker både glädje, lust och eftertanke genom dina inlägg men gör dem precis så ofta eller sällan som du känner! Jag tror att du tillhör den sällsynta skaran som faktiskt kan prioritera rätt!!

  Varmaste kramen

  SvaraRadera
 18. Hej Hanna!
  Vad glad jag blir för att du inte valde bort bloggen, du har varit en av mina absoluta favoriter ända sedan jag själv började blogga.
  Ha det bäst
  Kram

  SvaraRadera
 19. Hej!
  Jag har också gått ur facebook, och har stängt min blogg. Men nu är jag i renoveringsfas av den och sak rensa ur personliga saker och bara ha den jobb anpassad, (det jag gör och tillverkar)

  Välkommen tillbaka till min blogg senare i höst

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 20. När jag läser om dina tankar blir jag glad att jag aldrig funnits på Facebook, det hade inte passat mig. Och bloggandet har jag funderat på fram och tillbaka, upp och ner och ut och in länge nu. Och kommit fram till att det faktiskt blir vad jag själv gör det till, det är jag själv som sätter gränserna, vill jag inte göra inlägg på en månad så är det mitt beslut. Kanske förlorar jag läsare, men en massa prenumeranter har aldrig varit vad jag eftrsträvat med bloggandet.

  Du är en klok kvinna, du hittar din väg.

  Kram
  Lena

  SvaraRadera
 21. Hanna. Nå som så mange har funnet deg.... må du bli. Sett av en dag en time som du kan komme en tur innom med ditt vakre arbeid. Sett deg som følger på minn blogg, så får du lett tak i meg om du vil diskutere foto med meg, og evnt. følge med på mitt prosjekt. Men, ja, det tar mye tid.....
  Varme hilsner fra Birgitte
  http://mine-blomster.blogspot.com/

  SvaraRadera
 22. Kära du, du får inte lägga ner din blogg... ännu. Jag med andra njuter så av att få kika och ta del av alla dina underbara bilder och alla dina tankar.
  Men jag förstår vad du menar, bloggandet kan ta för mycket tid, tid som man kan använda till allt sådant som fömodligen är viktigare. Det gäller kanske att hitta en bra rutin. Jag försäker begränsa mig till någon gång i början av veckan och så kanske det blir en trevlig helg-hälsning. Men det är svårt... men jag försöker!
  Ha det bäst!
  Liv

  SvaraRadera
 23. Hej Hanna!

  Vet du vad... jag mailar dig istället. Men du vet att jag älskar din blogg och dina foton - precis som många många andra!!!

  Facebook förstår jag absolut däremot :)

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 24. Heeeej Hanna!
  Förstår dig precis. Jag är väldigt mycket för det tekniska, men jag vill ha tillgång till sådant som ger mig mer fritid och använda tekniken till det den är bra på. Inte bli stressad av den.
  Som ett exempel var vi väl bland de första som skulle ha nummerpresentatör när det var i sin linda, men jag vägrade. Ansåg att det skulle göra mer skada än nytta. De som verkligen behöver mig, kan väl lämna ett meddelande på mobilen isåfall. Sen är det hemligt nummer och nummer man inte känner igen, och då funderar man på det. Nej tack!
  Facebook har säkert sina fördelar rätt använt, men det får inte bli på bekostnad av att man sitter framför datorn i stället för att träffas i verkligheten!
  Ska du till Formex, förresten? Skulle vara väldigt kul att träffas!
  Vet du att i söndags när Marie (min lilla veranda) och jag var på Formland, träffade jag Johanna. Äntligen gick det upp ett ljus för mig: Vintage by Fé!
  Hade inte en aning om att Johannas företag hette så, trots att hon ju varit inne och berättat om deras verksamhet...Måste hälsa på dem. De ligger bara ett par minuter från min butik.
  Världen är liten ibland. (och möjligtvis jag extra trög)
  Så till din blogg: Håll den på en nivå som passar dig.
  Man tävlar bara mot sig själv, ingen annan. Gör som du vill. Mår du bra, mår jag bra, mår vi bra.
  STOR KRAM,
  Ingrid

  SvaraRadera
 25. Hoppas verkligen att du vill vara kvar i bloggvärlden, så att vi kan få njuta av dina vackra, sagolika och personliga bilder.

  Stor kram

  SvaraRadera
 26. Hej, Hanna!
  Jag har full förståelse för ditt avhopp från FB. Har själv funderat på att hoppa av...
  Bloggen tar också mer tid än man anar... När man väl sätter sig vid datorn, är det svårt att komma ifrån...
  Jag vill inte påverka ditt beslut, men hoppas att du kommer ha kvar bloggen. Den är underbar.
  Du tycks vara en ödmjuk människa med förstånd.
  Följ ditt hjärta.
  Kram/Luiza

  SvaraRadera
 27. Hej Hanna!
  Din blogg tillhör verkligen ett rofyllt andningshål här i bloggvärlden med lugn och skönhet.
  "Många" verkar ha lite funderingar kring både bloggande och stilmässigt, men bara man gör vad som känns rätt för en själv så får man ju tro att det blir till det bästa.
  Facebook har jag aldrig ens kollat på (unik, eller finns det fler..*ler*), hade inte hunnit med den världen också.
  Man ser så mycket ljuvligt när man surfar runt och man vill så mycket och man vill åstadkomma saker och tillverka saker och ja gud vet vad...Jag känner ofta stress över allt jag skulle hinna, men bloggen är så rolig och tänjer på gränserna för "den som bor ute på landet" så jag tycker att det ger mer än vad det kräver tillbaka. Mängden inlägg får komma i den takt de självmant kommer...

  Ha det riktigt bra!
  Och låt dina tankar leda dig!
  (Sååå fin bild till din rader!)

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 28. Kloka tankar Hanna, men jag hoppas att du hittar ett sätt att blogga som passar dig men ändå gör att din blogg lever vidare. Jag älskar att titta in här hos dig. Dina bilder är magiska och inspirerar så mycket.
  Jag gick med i Facebook en gång men har aldrig varit in där sen dess så jag vet faktiskt inte hur det fungerar.
  Sköt om dig så hoppas jag att vi hörs nån gång igen :)
  Kraaam, Carina

  SvaraRadera
 29. Hej Hanna,

  du anar inte vad jag känner igen mig. Jag är med på FB men är knappt aktiv längre. Jag har många vänner som bor i andra länder och fb är ett bra sätt att hålla kontakten med dem men i övrigt är det mest stressande! Jag hoppas verkligen att du behåller din blogg, den är så vacker och dina bilder är så underbara. Men det ska vara kravlöst - blogga bara när du känner för det och hellre en gång i månaden än aldrig.

  Ta hand om dig! Kram Karin

  SvaraRadera
 30. Jag tillhör den lilla skaran som inte huserar på Facebook. Kanske för att livet och människorna från förr inte känns lika inspirerande som de som finns här och nu...

  Din blogg inspirerar mig...Dina UNDERBARA bilder..

  Kram A-M

  SvaraRadera
 31. Tjohoo!

  Hej Hanna!

  Här kommer en lite hälsning från Johan! Vilken Johan undrar du då? Jo Björkö Johan!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 32. Jag håller med dig! Det blir lätt att man spenderar allt för många timmar sittandes vid datorn. Samtidigt är det så roligt, särskilt då bloggandet. Att få inspiration, kommentarer från andra osv.
  Hoppas du fortsätter med bloggandet - DU INSPIRERAR!

  Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 33. Min kära Hanna vän. Om du slutar blogga så blir jag så ledsen...:) Såklart, jag fattar hur du menar för visst tar det tid. Men kanske att man inte måste göra inlägg så mycket som innan, man kan hitta andra sätt att göra sin blogg. Att inte vara med i fb förstår jag oxå, har precis börjat med det !!! Gammalmodig tant dettsa ser du!!! men förstår detta med att ha för mycket data tid. Jag är säker på att di hittar en bra lösning. Men du inspirerar mig så så jag skulle verkligen sakna dig. Så är det bara, av rent egoistiska skäl. :) Så tacksam för din hjälp vad gäller min kamera. Tack TAck.

  Till slut vill jag bara säga att man alltid skall göra det man mår bra av. Inte som alla andra mår bra av....

  Ta hand om dig vännen.Kramen Anna

  SvaraRadera
 34. Vännen kanske ha en hemsida med din fotografering och blogg när du har tid och känner för det hos mig finns du alltid kvar..
  KRAMISAR

  SvaraRadera
 35. Jag tycker förstås att din blogg är en av de vackraste men jag tycker precis som du att det tar en hel del tid. Särskilt som jag vill titta runt och skriva lite kommentarer på andra bloggar också. Det gäller att begränsa tiden till kanske en gång i veckan max.
  En hemsida med dina vackra bilder kanske vore något.
  Ha det bra!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 36. Jag har ny blogg

  Välkommen titta in

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 37. Du har den vakreste blogg med de nydligste bilder! Jeg tror vi er mange som hver gang følger med dine nye innlegg...
  Jeg skulle ønske vi kunne fortsette med det ;)
  Og om det skulle bli en pause, vil vi alltid vente =o)

  Feel~good~klem...

  SvaraRadera
 38. hej du varma!
  du ska lyssan på din inre röst, om den säger dig att stanna upp så gör det, skit i vad andra vill, vi kan bara önska att din blogg är kvar för den är som det lenaste, vackraste och givande för själen! jag kan tänka mig att du får fantastiska lovord hanna, kan även tänka mig att det kan stressa, man vill utvecklas och visa det...men igen, skit i det vad anra vill, lyssan på din kloka röst som leder dig på rätt vägar!

  bloggning är nedrigt närande mestadels men ibland så känner jag med att det skaver...då skiter jag blankt i bloggen och allt däromkring!

  hoppas vi ses, hörs på nåt sätt en stoooooooooooor varmkram kommer här! lotten

  SvaraRadera
 39. Lustigt att du nämner det här med bloggandet. Jag känner det samma, det är jättekul men men.. som du säger jag håller på ett tag till.
  Alla dessa underbara människor - du tex...
  Jag har dåligt med tid att titta runt till andra.
  Vi får väl se hur det blir.
  Fint är det iallafall att titta in till dig.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 40. Hej, Hanna!

  Ja, så tänker jag också ibland. När man gör inlägg och även hälsar på hos andra får man bortprioritera annat...som man redan borde gjort. För så mycket tid till övers har man ju inte. Jag försöker tänka mig hur det skulle vara utan bloggen också...hm, men nej, det vill jag inte.


  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera
 41. Inte kan du väl lägga ned en sådan estetiskt tilltalande blogg!!! Dina bilder är makalösa, sagolikt vackra! Mari.

  SvaraRadera
 42. 網路行銷
  什麼是網路行銷?網路行銷的最簡單定義就是讓貴公司的網站不停的曝光!在所有的行銷廣告中,只有網路行銷是24小時的行銷方式,也就是說您的客戶可以任由網路資訊的搜尋,當貴公司是屬於假日休息狀態時,亦能透過網路行銷的方式,清楚的瀏覽到網站內所呈現的資訊與服務,來滿足客戶的需求與行銷的目的。
  在全球中有90%以上的國際廠商已經在使用搜尋引擎進行網路行銷方式,貴公司網站登錄搜尋引擎了嗎?貴公司網站一定要在全球最大的搜尋引擎Google及台灣最大的搜尋引擎Yahoo,因為只有seo排名Top10的網站才能享有大量曝光率,登錄搜尋引擎才能發揮最大的效果,試想如果您的網站排名在100名以外,會有多少採購廠商能找到貴公司網站呢?首頁科技網路行銷seo協助貴公司網站進入Google或Yahoo排名首頁,讓貴公司有效的提昇曝光率,大量的訂單及詢價單讓您不亦樂乎,網路行銷再也不是一件困難的事了!

  SvaraRadera
 43. Ja det är nog så att man får hitta sin väg och vad som passar en själv! Det hoppas jag verkligen att du gör så att bloggen får bestå som glädjekälla även för dig! Den är verkligen en glädjekälla för mig!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 44. Hallo Hanna! I regret I do nnot understand a word in Swedish, but I like very much the photograps you take and the magic atmosphere on your blog. Let me visit you from time to time.
  All the best for you and your girls!
  Enchocolatte

  SvaraRadera
 45. Thanks to friends all over the world to Taiwan to help the flood of support and also wishes everyone peace and happiness!

  隔熱紙
  縫雙眼皮
  棧板
  高雄縣旅遊
  法拍屋
  乳酪蛋糕
  瑜珈教室
  台中住宿
  居家看護
  越南新娘

  SvaraRadera
 46. Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

  台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

  旅遊 法拍屋 服飾
  婦產科 大陸外籍新娘 新娘
  納豆保健食品 瑜珈教室
  彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL 台中住宿
  清潔公司 法拍屋 看護
  隔熱紙 seo 網路行銷
  整形外科 看護 整形
  室內設計 系統傢俱 網頁設計
  柴犬 哈士奇 網頁設計
  防爆工具 瑜珈 機票

  SvaraRadera
 47. Vacker! Dina bilder är så härliga och poetiska.

  SvaraRadera
 48. Oj, nu gjorde du mej nervös...lägga ner bloggen, vilken tur att du ändrade dej. Själv försöker jag sitta vid datorn högst en kvart om dagen, men det är ibland svårt,men ingenting är ju viktigare än det som händer just nu omkring mej, det är ju där livet händer.

  Kram Paula

  SvaraRadera
 49. Hej Hanna-vännen,

  Kikar in & säger god morgon! Hoppas allt är bra. Önskar dig en superfin vecka!

  Kramar Jes ♥

  Ps!
  ÅÅÅ vad det ger mersmak av fotosessions som man gillar!!!!

  SvaraRadera
 50. Näe, vad skall vi då titta på. Jag som älskar dina bilder...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 51. For noen vakre bilder og en vakker blogg du har!
  Håper det er greit at jeg legger deg til:-)
  For her vil jeg tilbake:-)

  SvaraRadera
 52. Hej vännen,

  TACK för dina fina ord. Det betyder jättemycket ♥ bugar & bockar och blir fantastiskt glad!

  Största kramen till dig Hanna!

  Kram/Jes

  SvaraRadera
 53. Du är väl för go! Tar tag i "saken" facebbok. Ja den är en tidstjuv utan dess like... Har satsat helhjärtat på bloggen, och låter det andra ligga. Man kan inte vara med på allt.


  Men snääälla sluta inte och blogga. Hur skulle jag klara mig utan din fantastiska blogg och dina underbara bilder????

  KRAMAR till dig pärlan
  Jannice

  SvaraRadera
 54. Love Without Borders, in response to Taiwan's 88 flood, please go to my site ~ Thank you for blessing the whole world!

  雲林山區立委補選國民黨提名參選人張艮輝,98/8/23於斗南成立服務處。當天誠心為88災民祈福,祈願蒼天福澤災民,能快速重建家園。

  雲林立委候選人張艮輝於會場上表達一貫堅持的參選理念,「一份理想、2 個希望、 3大改變」,並藉盛會為台灣祈福,場上的台灣加油地圖由地方代表等數十人點燃230支蠟燭,代表為台灣加油並點亮台灣因受88水災所面臨的黑暗期,在點燃蠟燭的同時,張艮輝也宣讀為台灣祈福文表示願為台灣這塊土地承受所有苦難。

  雲林國民黨雲林立委張艮輝>>>參考網站

  SvaraRadera
 55. Hej Hanna vännen!
  Har också haft dessa funderingar... Speciellt nu under sommaren när man har så mycket annat, men nu till hösten när mörkret börjar falla och man är inomhus längre tider så kommer sakta inspirationen och orken tillbaka...
  Gör precis som du känner... Gör bara inlägg när andan faller på. Bloggen och vi som älskar dina bilder finns här och njuter av allt vackert du visat oss...
  Var in till dig på jobbet när jag var nere sist, men då var du inte där... Hoppas vi kan ses nästa gång...
  Kramar i stora lass!!!!
  Susanne

  SvaraRadera
 56. I wish you health and happiness every day!
  Ich wünsche Ihnen Glück und Gesundheit jeden Tag!
  Je vous souhaite santé et bonheur chaque jour!

  整形
  婦產科
  張艮輝
  法拍屋
  瑜珈
  服飾
  隔熱紙
  清潔
  雲林

  SvaraRadera
 57. Hanna,
  Jag lovar säga till om det blir mer hus till salu...
  snart är det vinter och ganska skönt att bo i stan ...
  Du är välkommen hit närsom på en fika och lite prat och en promenad kanske runt omkring här
  KRAMISAR

  SvaraRadera
 58. Recommend some of Taiwan's high-quality sites so that you do reference and to share ~ and we wish everyone peace and happiness!

  Insulation paper:隔熱紙,health foods:保健食品,Baby Cakes:彌月蛋糕
  Kaohsiung County Tourism:高雄縣旅遊,>Kaohsiung yoga:高雄瑜珈,Shiba Inu:柴犬
  Kenting Tourism:墾丁旅遊,cleaning companies清潔公司,cheese cake:乳酪蛋糕
  Clothing wholesale:服飾批發,Vietnamese brides:越南新娘,brides from mainland China:大陸新娘
  Shaping:整形,MOTEL:MOTEL,Japanese clothing:日系服飾
  Jelly silicone:果凍矽膠,brides from mainland China:外籍新娘,Kaohsiung Tourism:高雄旅遊
  Cake:蛋糕,yoga classes:瑜珈教室,Torque Wrench:扭力板手
  Internet marketing:網路行銷,website ranking:網站排名,seo:seo

  SvaraRadera
 59. Types of chocolate:
  Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

  Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

  SvaraRadera
 60. 點交:
  所謂點交就是法院會將法拍屋的使用權及所有權一併交由買受人。
  根據強制執行法第九十九條之前項規定:法院必須將解除債務人之佔有使用關係,執行點交予買受人。所以只要法院拍賣筆錄上註明點交,其買受人都可以申請法院來執行交屋。
  不點交:
  所謂不點交就是法院會將法拍屋的所有權交由買受人,但使用權,法院並不會交由買受人。
  如拍賣筆錄上註明不點交,則法院不受理買受人申請執行交屋,縱然買受人向法院買到了法拍屋的產權,
  但其交屋的工作就得經由買受人自行與佔用人協調,如協調不當,那買受人便無法受到法院的保障。

  SvaraRadera
 61. 催眠除了能夠用來治療多種心身疾病和消除行為障礙以外,在現實生活中也還有很多其他的用途。
  美國有個叫馬爾庫斯的博士在其著作《催眠:事實與虛構》中講述了這麼一件事:有個囚犯因為遺產的事需要找到他的母親,但是他從小就離開家鄉了,結果怎麼也想不起來家鄉在哪裡,醫生於是將他催眠,讓他回到小時侯的狀態,但還是想不起來,不過這個囚犯卻想起來小時候搭過火車,醫生就叫他回想站上播音器報站的聲音,於是在催眠的誘導下,小站站名的發音浮現腦海,可惜叫這個名字的站全美有六個。不料囚犯又想起來家鄉小鎮上一個家族的姓,結果站名和姓,讓他最終找到了母親。
  這是被催眠後,人的記憶力增強的緣故。既然如此,那麼就可以通過催眠來幫助受害者或目擊者回憶出不少現場細節,幫助警方破案。事實上這方面的應用卻受到嚴格限制。這是因為催眠雖然會增強人的記憶力,但是也會虛構和扭曲事實,出現令人尷尬的結果。

  SvaraRadera
 62. 偵探社會越來越流行或受到重視。但是,作為一個已經深植台灣民心的名詞,徵信社會像奧運這個名詞一樣,歷久不衰,越擦越亮。成為台灣文化的一大瑰寶。
  徵信有限公司除了以最公正、專業、嚴審的角度來評鑑徵信業者外,同時也提供各項徵信業務諮詢,當然提到徵信公司,大多數的人會聯想起狗仔隊,其實是因為台灣缺少對徵信公司有效的管理機制,讓不肖的徵信社使用不正當的方式執行徵信業務,其實大部分的徵信公司都戰戰兢兢的為社會中需要解決問題的民眾付出專業的徵信素養,讓問題迎刃而解。
  台灣目前是一個資訊不公平的社會,有錢有勢的人可以取得一般人得不到的資訊,但最後被犧牲的都是一般民眾,徵信業者就可以代替民眾取得常人無法接觸的訊息和業者的債權資料。
  消費者文教基金會秘書長尹章華說,法治進步國家都有建全的徵信業者,以美國為例有一千多所大學設有刑事偵察院系,徵信業者甚至可針對檢調單位的偵查,進行反偵查維護人權。因此政府要做的不是取締,而是使徵信業合法化、制度化。
  律師尤英夫說,國內目前在檔案法、國家機密法、個人電腦資料處理法方面的規劃還不夠健全,在戶籍法、商業登記法和公司法方面的規定也不夠公開。因此,政府應推動資訊自由化,適度的放寬取得戶政、地政、財稅資料,可減少不肖徵信業者和官員勾結的情形。

  SvaraRadera
 63. 全國人大原副委員長成思危指出,產權交易市場的好處在於:一是能夠更好地配置資源,二是能夠發現價格,三是能夠改善資訊不對稱。有關專家分析,針對中小企業融資難的現狀,目前的銀行融資、擔保融資都是非常被動、單向的。而此刻的產權交易市場是一個不可或缺的投融資市場,也是一個值得高度關注的投融資市場。產權交易是資產的所有者將其資產的所有權、股權、債權等等各類經濟性權益在這個市場上通過交換來實現各自的目的,其中一個重要的目的就是實現融資。產權市場的確為中小企業工商融資難提供了一個難得的“點對面”平臺,在這裏中小企業可以同時獲得來自VC、PE、銀行等各類金融機構的關注。產權交易市場也為優質專案企業帶來了其他融資管道所不及的溢價機會。
  利用產權市場的交易平臺,為中小企業融通資金,拓展了中小企業工商融資管道的多元化,促使中小企業實現生產資本、經營資本的跨越發展,成為中小企業盤活資產存量的一項有效途徑。既幫助中小企業解決了融資難的困境,也讓中小企業發現了價格盤活資產。由於產權交易市場凸顯的優勢和優點,幫助了中小企業為度過眼下融資難的困境創造了條件和機遇。對於中小企業來說,正確把握和運用這種工商融資方法,是擺脫融資難困境一種切實可行的選擇。

  SvaraRadera
 64. 台大有一家叫做台大翻譯社有長期合作的英文、日文、韓文、法文、德文、義文、西班牙、俄文、越文、泰文等語系的優秀譯者。均具備5年以上的翻譯經驗,負責原稿翻譯以及【第一次的潤稿】;翻譯完成之後交由本社校稿人員進行【第二次】、【第三次校稿】,直到譯稿接近完美為止。本社擅長理工類文件(技術操作手冊、專利、說明書、產品型錄、研究報告、論文、期刊等)、商業文件(貿易往來書信、經濟、財經、證券等)、證明文件(履歷表、任何證照、戶籍資料等)。另外,書籍、漫畫方面亦有專人負責翻譯及審稿。若客戶對於交稿文件有異議且確屬翻譯疏失,則之後的修正一切免費。
  有長期合作的英文、日文、韓文、法文、德文、義文、西班牙、俄文、越文、泰文等語系的優秀譯者。我們翻譯社的譯手均具備5年以上的翻譯經驗,負責原稿翻譯以及【第一次的潤稿】;翻譯完成之後交由本社校稿人員進行【第二次】、【第三次校稿】,直到譯稿接近完美為止。本社擅長理工類文件(技術操作手冊、專利、說明書、產品型錄、研究報告、論文、期刊等)、商業文件(貿易往來書信、經濟、財經、證券等)、證明文件(履歷表、任何證照、戶籍資料等)。另外,書籍、漫畫方面亦有專人負責翻譯及審稿。若客戶對於交稿文件有異議且確屬翻譯疏失,則之後的修正一切免費。

  SvaraRadera
 65. 大台江分校「青草花田班」利用自製的鳳梨酵素,可以除臭,清洗災後家園超好用,昨除送往麻豆支持曾文社大外,今、明兩天也將提供災戶自備容器分裝索取,青草花田班師生自製的「鳳梨酵素」天然清潔劑,這幾天志工在災後清洗朝皇宮大廟學堂,除污、除臭,效果非常好,昨天特別運送4、50公升,支援麻豆曾文社的們大清除災後的死魚臭味。
  學員劉俞君說,上學期報名「青草花田」班,受啟發與同學收集了800公斤的鳳梨皮,再加上黑糖及水,釀製3個月,完成「鳳梨酵素」天然清潔劑。這次遇上水災重建工作,她就到處收集保特瓶裝酵素,送給的災戶使用,擦地板、洗桌椅,大家反應都不錯,台江分校老師李武昌說,鳳梨酵素除污、除臭,不傷手,還可以除蟲,並做為植物的營養劑,應多推廣讓更多人認識生態綠活新觀念,劉俞君說,能將課堂所學投入到救災,覺得很欣慰,若有的災戶需要,還剩下一大桶的酵素,可自備保特瓶於今、明兩天晚上7時來電索取。
  拍樂得數位行銷有限公司的麥克先生非常的熱心投入公益活動,也共襄盛舉的運用拍樂得網路行銷的技術將這則非常有義意的新聞傳播出去,最近做的人口有明顯的上升,顯示台灣的經濟漸漸變好的趨勢。

  SvaraRadera
 66. 台大今度秋天員工旅遊計畫去墾丁玩!時序入秋,南台灣的墾丁不僅天氣顯得格外舒爽,且也開始進入賞鳥的季節,天上來的嬌客,總能帶客遊客意外的驚豔!不僅如此,告別暑假,飯店業者換季優惠紛紛出爐,與暑假相隔沒幾天,價格可便宜了許多,秋遊墾丁真的很划算許多也都叫老公帶他們來這邊玩。
  風災過後,台灣堅韌的生命力在陸續重建的災區隨處可見,而在重建災區的同時,台灣的經濟也需要靠大家回歸正常生活來重建。遠雄人壽表示:墾丁區因位於台灣第一座國家公園內,水土保育落實得非常徹底,除了保護住豐富的自然資源與地理景觀,也很幸運的在此次風災中並未受到重創,歡迎大家來到墾丁感受台灣原始山林海岸的風貌,轉換心情、蓄滿元氣再出發。
  入秋後的墾丁可說是”候鳥的國際機場”,成千上萬的保育類候鳥紅尾伯勞、鷺鷥、赤腹鷹、雁鴨等選於墾丁棲息過夜,其中最特殊的就是《野生動物保育法》裡列名的珍貴稀有野生動物─灰面鵟鷹,每年都吸引許多前來,不論是在社頂公園的凌霄亭或滿洲鄉的里德橋,都是絕佳的賞鳥地點。在這個季也特別的多這也就是為什麼入秋後的墾丁候鳥的數量非常的多,因為白蟻是他們的食物,他們是來覓食的,在旅遊前可以先向遠雄人壽
  購買旅遊平安險,這樣玩的也比較安心,這次的員工旅遊墾丁之旅非常的成功。

  SvaraRadera
 67. 據今天公布的調查,過去一年,全美25座城市,因屋危機與失業率節節高升,絕大多數城市被催眠的遊民與忍飢挨餓民眾人數明顯增多,美國市長協會(US
  Conference of Mayors)對全美25座城市所作調查發現,83%的城市一年來遊民人數普遍增加;16座城市被迫遷屋的家庭戶數增多,較弱勢的今年無家可歸家庭戶數從去年591戶增至931戶,導致流浪街頭原因是食品、醫療、交通與能源價格大漲,因房東的房屋遭到法拍,房客被驅離,造成無家可歸家庭戶數增多。
  數據顯示,有21州,第一次尋求精神催眠援助的民眾人數上升,特別值得注意的是這些人都是有工作的家庭,但在食品價格飆漲與經濟衰退下,全已負擔不起,官員告訴調查單位說,新一批到食物銀行的,都是育有子女、有工作的人,被問及3大挨餓原因時,有83%的城市指出是貧窮,74%是因為失業,57%是住屋費用過高,銀行這時候適度的提出輸困計畫勢在必行了。

  SvaraRadera
 68. 相傳起源地為地中海的馬爾他島 , 大約在幾世紀前,土耳其的把瑪爾濟斯, 送給歐洲君主亨利八世的女兒伊麗沙白女王也是英國宮廷中的第一隻瑪爾濟斯犬, 因為失眠的風潮,漸漸流傳到了平民百性,
  民間逐漸以瑪爾濟斯互相較勁.競賽,伊麗莎白在位期間,瑪爾濟斯經由航海貿易, 被帶到中國等世界各地的飼養或交易。
  十七世紀初期,瑪爾濟斯犬原有長毛及短剛毛兩種,到了十八世紀時,長毛的瑪爾濟斯犬因較受喜愛而相傳至今下來,短鋼毛的瑪爾濟斯犬則慢慢遭受淘汰,這些淘汰下來的狗狗會被送到被寵物認養協會安置,但是這協會沒有什麼知名度跟本沒人知道使的狗狗人有人來認養狗滿為患於是委由民間seo公司來幫忙做網路排名這樣慢慢的打開知名度就有很多人來認養了。

  SvaraRadera