29.11.09

t e m p l e - o f - s p i r i t e d - l i v i n gNär jag för en tid sedan hittade dom vackra halsbanden från Temple of spirited living blev jag nyfiken och ville veta mer om dom underbara smyckena.....blev helt tagen av det jag läste.....det tilltalade mig starkt! Tycker att det är precis någonting som jag har längtat efter.....för mig handlar det inte om någon speciell tro...jo, en tro på livet... och på det goda.

Temples smycken är helt unika...ekologiska och handgjorda av återanvända material. Varje smycke är menat att verka som en välsignelse för bäraren....halsbanden har olika betydelser...kanske låter det främmande för några...själv tycker jag att det är väldigt vackert!

Susannas och Miras tankar är så fina...ni måste besöka deras hemsida och blogg och läsa mer om deras vackra tankar....UNDERBARA bilder också!

Jag fick möjlighet att hjälpa till lite på deras pressvisning häromdagen...dom hade ordnat allt så fantastiskt fint...man märker att dom har ögon för det vackra. Pipi vångs fina lyktor fick vara med vilket var jätteroligt tycker jag.

Jag var inte där som fotograf men kunde inte hålla mig borta från kameran...men jag hade inte riktigt ro att gå in i min fotovärld...så det blev inte så många bilder. Hann inte ta några närbilder på halsbanden så jag tar med en "gammal" bild jag tagit hos SomSara där b la temples halsband säljs!

TACK SÖTA Susanna och Mira att ni ville ha mig med, är glad att våra vägar har mötts!

KRAM alla underbara, ha en fin vecka!

Hanna

15 kommentarer:

 1. ohhhhhhhh guuuu ljuvligt ljuvligt, dessa fina ska jag ha på näthinnan när ögonlocken stängs!!!
  må väl du fina!

  varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Hej kära Hanna!

  Jag vill kika in och önska dig en riktigt mysig adventssöndag så här när den nästan är över! Det blev en liten stund med datorn i sena timmen:)

  Så underbart vackert, jag måste kika på deras halsband! De låter som något som jag kan tänkas gilla:) Bilderna är så rogivande och vackra:)

  En bra start på denna vecka önskar jag dig, och vi får verkligen hoppas att du får en mycket bättre december i år än förra året. Du måste ta väl hand om dig!

  Många varma kramar
  Karin

  SvaraRadera
 3. noe så fantastisk stemningsfullt og vakkert.
  jeg ble henført til gresk ortodoks kirke,der føler jeg meg hjemme. selv om jeg ikke er en kristen er jeg religiøs,som du.....tror på livet:)det er godt.
  takk for disse gode bilder.

  SvaraRadera
 4. Ja, det passar precis till dej, jag menar att dina bilder är ju besjälade enligt min mening - inte konstigt att du föll för dem, och faller gör jag också, för dina otroligt vackra bilder!
  Du kan verkligen förmedla en känsla!
  Åh, så vackert och innerligt detta var, och jag förstår precis hur du menar!
  TACK för att du delar med dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Ja, kan föreställa mig att du gick runt i ett rus av samhörighet...det ser lätt magiskt ut där. Ska kika in på deras hemsida så snart jag hinner.
  Adventskram på dig så länge,
  Lydia

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra bilder OCH halsband! När man ser bilderna ger de verkligen en känsla av att det var en mycket speciell kväll med nästan något överjordiskt i luften... :-).

  Kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 7. Hej !!!!!!
  Såååååå otroligt vackert !!!!!!
  Dessa måste jag kika närmare på......
  Vilka otroligt vackra bilder........och stämningen är nästan trollsk.......
  Önskar dig en fin vecka....
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 8. Stämningsfullt. Vackert. Fin tanke. Ha det !-) Marie

  SvaraRadera
 9. Underbart! Du skriver lika inlevelsefullt som du fotograferar. Härliga smycken, tack för tipset om bloggen.

  Kram L

  SvaraRadera
 10. Hanna, precis så tänkte jag också när jag bestämde mig för att sälja de här vackra smyckena. Ekologiska, handgjorda i Sverige och att det läggs ner kärlek, omsorg och en liten bön till bäraren tycker jag är så fint i de stressade tider vi lever i. Om du kikar in lite senare i veckan på www.kungkarusell.se så kan du se fina bilder på halsbanden.
  Kram Sanne/Kung Karusell

  SvaraRadera
 11. Så vackert, nästan sakralt. Ljuvliga bilder du tar som vanligt. Det är något med ljuset...
  Och de där halsbanden är ju bara helt ljuvliga. Tack för dina bilder.
  Ha en fortsatt fin vecka du med.
  Liv

  SvaraRadera
 12. Hej Hanna
  Vackert och utsökt.
  Välkommen på söndag
  Kristina och pappa

  SvaraRadera
 13. Så vackert!! Både för ögat och tanken...
  Kram

  SvaraRadera
 14. Inne och njuter av dina fotografier!
  Alltid lika V.A.C.K.E.R.T när du håller i kameran!

  Skön juletid till dig!

  SvaraRadera