22.11.11

n å g o n g å n g
Skulptur vid Upplands väsbys Kyrka
Foto: Jag
I mitt nästa liv vill jag bli skulptris....någonting händer i mig då jag ser en vacker skulptur som denna...Vad har du för drömmar?


KRAM
Hanna

11 kommentarer:

 1. I'm just stopping by new blogs and thought id leave a comment. Id like to wish you and your readers a very Happy Thanksgiving and the memories that go along with it. Richard from Amish Stories.

  SvaraRadera
 2. Fotograf, konstnär eller delfinskötare! Hihihi, delfinskötare ville jag bli när jag var liten så det får väl bli en tur till Kolmården nästa sommar med barnen.
  Ha en fin kväll!
  Kram Liv

  SvaraRadera
 3. This Angel is breathtaking in her beauty, and you have captured her in such a delicate sensitive way.....You are so very creative I for one am so glad you are a photographer this time round xxxx

  SvaraRadera
 4. wow vilken bild, ja att kunna skulptera så där drömmer jag oxå om...kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Hej, vad vacker hon är, ängeln:)I mitt nästa liv, ja vad vill jag, vet inte:)men jobba med händer och fäger och vackra material.....Christina

  SvaraRadera
 6. En underbar skulptur och en vacker bild! Man förstår din tankegång...!

  Själv håller jag just nu på att uppfylla en mångårig dröm - att flytta till landet...sen fortsätter det med nya drömmar och där ligger inspirationen och bildkonsten för mej...och mycket annat!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Så vacker så! Själv ska jag bli katt i mitt nästa liv. Bo i ett hem, ha det gott, ligga framför en varm brasa och spinna, bli klappad på och ompysslad. Äta gott och sova lite till. Kanske smyga ut om natten och fånga en liten mus... ;)

  kram och ha det gott!
  emelie

  SvaraRadera
 8. Älskade Hanna!

  Jag läste "i mitt nästa liv vill jag bli skulptur"...& jag tänkte..."ja...det är ju fint, men blir det inte lite långtråkigt?"...
  Längtar efter dig & du är MAGISK med din kamera vännen!

  SvaraRadera
 9. Hej goaste Hanna!! Det är en otroligt vacker bild och det känns som om jag tittar tillräckligt länge så tror jag att hon kommer röra sig:)

  Jag vill att du ska veta att dina ord hos mig gav mig en enorm glädje som kändes ända ut i tårna:))Jag beundrar dina bilder och ditt uttryck som ger mig fantastisk inspiration varje gång:))

  Stor kram och ha en underbar 1 advent med dina nära å kära...

  kråke

  SvaraRadera
 10. så så fint, ~ & tror det
  skulle passa precis ..

  jag kan tänka mig emelie’s
  dröm; i nästa liv är jag katt.
  en älskad en.

  filmmakare annars. om inte det
  hinns med i detta liv. :)

  ..får syn på saras ord
  & skrattar..
  helt underbart.

  ( & så får Ni mig återigen
  att vilja flytta till stockholm. )

  SvaraRadera
 11. Jag är fotograf och konstnär men kan inte leva på det, så det önskar jag så att jag kan snart och helst i detta livet.

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera