8.1.12

l y x f y n d

Puffar: Loppisfynd hos SomSara
Foto: Jag

"Nya", UNDERBARA, puffar från SomSaras lyxloppis...350 kr för båda två! Tyvärr var jag tvungen att blunda för det mesta men dom här (och nåååågra saker till) var bara tvungna att bli mina. Jag tror att dom kommer från PB HOME?
 Utförsäljningen kommer att fortsätta uppe i butiken, i allafall januari ut...sen stänger hon ..älskade Sara, TACK för allt vackert du har skapat under dessa år...och TACK för din fantastiska godhet, det finns ingen som du! Jag VET att det kommer att gå bra för dig, önskar dig ALL LYCKA TILL!

Jag måste passa på att även tacka Carina som kom fram till mig igår...blev rörd av dina ord och nyfiken på dig och dina texter, ser fram emot att få höra mer någon dag.

Just nu vill jag rymma till Gotland med min familj och slänga bort alla datorer och mobiltelefoner...leva HÄR OCH NU... i den riktiga världen. ÖVERALLT sitter människor (inklusive mig själv) uppkopplade och upptagna med alla fantastiska saker man kan göra med datorer...men det är lätt att timmarna och dagarna går och verkligheten inte riktigt hinns med....vad har ni för tankar där? Känner att jag har blivit en riktig tjatmamma...trivs inte med det!

Varmaste kramar
Hanna

16 kommentarer:

 1. Nyårslöfte; att vara uppkopplad max morgon & kväll...dagarna ska ägnas åt verkligheten.
  Kramis Lydia

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag önskar att jag kunnat tagit mig till Saras underbara butik! HAr besökt butiken några gånger och insupit atmosfären och träffat Sara som är såå vänlig, mjuk och hjälpsam.Tråkigt att läsa att hon stänger igen.

  Skulle vilja ha en sittpuff jag också...tror du det finns någon kvar? Kanske man kan få lägga undan en så ska jag försöka ta mig ner så fort jag blir ledig.

  Ja visst är det jobbigt att alltid vara tillgänglig överallt, man blir alltid avbruten i samtal te.x när den man pratar med får ett mobilsamtal..

  Kram Lena (f.d Bygatan)

  SvaraRadera
 3. Vilka jättefina puffar!!! Åååååh, så hon SKA sluta, fina Sara!
  Hon har haft en av de finaste butiker jag vet! Åh, så synd! Men hon har säkert något annat spännande på gång!!

  Ja, ibland är det nog både skönt och nyttigt att byta miljö och att vara utan vissa saker som kan vara stressande!
  Hoppas att du finner lugnet!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Vackert foto , vackra inredningsdetaljer !
  Kram // Susanne ♥

  SvaraRadera
 5. De där puffarna stod jag och klämde på igår, men lämnade dem- och nu ser jag att jag gjorde rätt för de passade ju superbra där i ert fina vardagsrum!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Vilken Fynd :) jag förstår dig, vi har flyttad från Holland till Sverige att lugna när, och som du skrivar HÄrochNu. Lycka Till

  Kram/Marion

  SvaraRadera
 7. My o my vad fiiiint du har det hemma hos dig!! Vilka fynd med puffarna, fantastiskt fina :D

  Önska jag bodde närmare sthlm så jag kunde besöka denna lyxloppis!

  Ha en fin kväll fina du!

  Massa Kramar

  SvaraRadera
 8. Ja jag kan faktiskt hålla med om det sista du skrev...

  Kram helena.

  SvaraRadera
 9. Vilka fina fynd du gjorde Hanna.
  Synd att Sara stänger sin mysiga butik, men hon har säkert något annat spännande på gång kan jag tänka mig. Önskar henne all lycka....och dig med Hanna, så spännande det låter med kommande projekt. Ser fram emot att få läsa mer om det.

  Varmaste kramar, Carina (som håller med om att det gäller att leva här och nu och att inte fastna i cybervärlden för långa stunder)

  SvaraRadera
 10. Hej Hanna! Kan inte låta bli att le när jag läser om din shopping. Jag stod efter dig i kön när du betalade puffarna på loppisen. Men hade ingen aning om att du var du. Jag hade tummat på puffarna jag med men... Jag kollade dock aldrig vad de kostade eftersom jag inte riktigt kunde motivera det köpet. Jag blundade för hur fina de var helt enkelt men ångrade mig lite när jag hörde att du betalade 350 kronor för bägge.;) Jag är hur som helst så nöjd med mina fynd! Tusen tack för tipset! Det var ju tackvare dig jag kom till loppisen och utförsäljningen i butiken. I butiken köpte jag vackra sammetsljus bland annat.

  SvaraRadera
 11. Alltså...gulliga gulliga ni! TUSEN TACK för allt ni skrivit om både mig & butiken...blir alldeles varm i hjärtat. Varm, blyg & rörd.
  Hanna...läste dina fina fina ord & tårarna bara rinner...får inte stopp. Skulle läsa högt för Patrik. Lyckades inte. Han fick läsa själv.
  TACK för vackraste kvistarna & för att du gav mig lite vår.
  Älskar dig.

  Varmaste kramen
  Sara

  SvaraRadera
 12. Tack för dina ord Hanna! Jo barn ska leva, man ska inte behöva begrava sitt barn. Så sorgligt!

  Vi får väl ses en vacker dag i stockholm du och jag, jag tycker inte heller om att bli fotad, så då är vi två :-)

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 13. Ja, ibland undrar jag hur mycket annat mer kreativt jag skulle kunna göra om jag tog bort datortimmarna. Har dock blivit mycket bättre på att inte sitta för länge. Dock ett mycket bra redskap för att marknadsföra sig på när man som jag driver egen butik.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 14. Kul med fynd ! Får se om jag hinner det..

  Jag tycker att det finns en värld utanför datorn också. Jag vill ha delar av båda.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 15. Hej fina Hanna:) Underbara puffar...älskar mönstret och färgen:)) Håller med Anci jag vill ha delar av båda världar...och ibland är det lätt att dras med av bara farten när det gäller datorernas värld...men då gäller det att stanna upp och prioritera om:))

  Stora kramen till dig going...

  kråke

  SvaraRadera
 16. Vad tråkigt att höra att Sara ska stänga. Det har varit ett stående besök vid varje Stockholmsbesök i hennes underbara butik. Kommer verkligen att sakna allt det fina. Kikar gärna in här ibland och tittar på dina vackra bilder. Har gjort det långt innan min egen blogg kom till.

  Anita

  SvaraRadera