16.2.12

l ä n g t a n

Snart där


 FINA!
Tack för att du fortfarande tittar in..har varit så trött en tid...avundas alla som orkar så mycket...önskar att jag vore likadan...men jag har lärt mig hur jag fungerar.

Jag känner i hela mitt jag att dagarna blivit längre...att ljuset, det FANTASTISKA ljuset är på väg.....får enorma lyckokänslor av det. Mitt sinne blir lättare, min kreativitet större och livet känns helt plötsligt lite lättare. Just nu i denna stund tackar jag livet!

Varmaste kramar till dig!
Hanna

6 kommentarer:

 1. Åhh fina du!!! Ljuset och vårkänslorna kommer sätta srätt på dig ska du se;) själv har jag varit sjukskriven i två veckor nu så jag önskar inget hellre än att få bli frisk...
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider... även om det känns lite grått, slaskigt och tråkigt just idag. Men våren kommer...

  En stor kram till dig / Liv

  SvaraRadera
 3. tack för att DU delar
  med Dig, hur än länge
  eller kort emellan !

  .. får ett brett léende
  när jag ser att Du dansat
  upp överst på min lista
  över bloggar, som att sakta
  öppna ett vackert inslaget
  paket ..

  ~ & angående tiden, ljuset ..
  jag är SÅ med Dig. snart, snart ..

  kram, hannah

  SvaraRadera
 4. Härligt.... snart vaknar allt till liv....vackert:))

  Kram goa Hanna:))

  Kråke

  SvaraRadera
 5. Ja, snar har vi våren här men innan dess kan det kännas lite tungt - så är det för mej också! Vilken härlig längtansbild! Den behövdes idag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Visst är det gott med det tilltagande ljuset...en lisa för själen...och du...även en trött Hanna är en enastående Hanna!
  Varmkram Lydia

  SvaraRadera