4.1.08

ä n t l i g e n - v i n t e r

Vår taklampa i sovrummet lyser vackert men dock alldeles för sällan...är rädd att somna ifrån den.

Försökte binda en liten minikrans av blåbärsris men det gick inte så bra...fick duga iallafall....blåbärsris är verkligen en favorit.Köpte denna lilla glassak på Zetas förra året...vet inte vad det är egentligen men tycker den är vacker som ett stilleben.Så var den snart slut....tryffeln från i julas har minskat kraftigt...men det gör inget för nu har man ätit choklad för ett år.

Nötter köper vi alltid till jul, det har mest hängt med sen barndomen. Fint är det och vi har faktiskt ätit upp nästan alla valnötter till fruktsallad nu...fantastiskt gott!Å, äntligen har snön kommit hit till Stockholm. Det är så vackert...jag njuter verkligen av det. Hoppas att det får vara kvar ett tag nu och inte töar bort, jag är så less på slask.

Såg så vackra kvistar i blomsteraffären i går men vill inte riktigt köpa hem det än....jag är trött på julen men samtidigt vill jag inte ta in våren för snabbt...hm, ska nog köpa hem lite tazettlökar och liljekonvaljer i kruka som jag tycker är lite vintrigt...och kanske någon julros ändå. Något annat tips på blommor?Ha det gott
Hanna

5 kommentarer:

 1. Vilken vacker blogg du har!! =) Jätte fina foton och vackra saker...När du har lärt dig att länka så är det helt ok att lägga dit mig där, hi-hi...Det tog lite tid att klura ut allt =) God fortsättning!! Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Grattis på namnsdagen.Å vilka fina bilder. En jättemysig blogg.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Älskade syster, hade totalt glömt bort din namnsdag, kom på det först när jag läste kommentaren här på bloggen! Ett stort grattis på namnsdagen önskar jag dig!!!! Vågar inte ringa så här dags, insåg dessutom att jag som vanligt glömt telefonen på ljuslös nu igen, typiskt mig!!! Idag var vi hos mamma, det var mysigt. Vad har ni haft för er tro? Vi hörs imorgon. Kramar din syster.

  Ps. Ahhh just det, fina bilder och vacker text som vanligt....

  SvaraRadera
 4. Mums.. vilka bilder du bjuder på

  =)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar verkigen dina bilder..! De är helt underbara :)
  Nu måste jag kolla en gång till... ;)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera