28.11.08

t r ä d k r o n a n



















I dag har jag träffat underbara Anna Fleberg igen...tänk vilka fantastiska människor det finns..ni skulle se hennes hem...man vill aldrig gå därifrån...massor av värme, kärlek och underbara ting ÖVERALLT...ni anar inte vad jag har hemma...ni ska få se senare...nu får ni nöja er med detta konstverk så länge som jag tycker är helt bedårande. 

Får se om jag hinner lägga in lite andra bilder i helgen...nu ska jag göra pepparkaksdeg och mysa med min äldsta dotter som jag är ensam med, det händer inte så ofta så jag ska försöka att inte göra massor av annat!

KRAM alla underbara!
Hanna

11 kommentarer:

  1. Säger som du sa till mig
    WOW..
    Ha det mysigt med dottern.

    annika

    SvaraRadera
  2. Så duktig hon är den där Anna, vilka skapelser! Och du gör helt rätt Hanna, att släppa vad du har för händer och umgås med din stora dotter. Jag försöker verkligen att göra så mer i vardagen, inte ha för många bollar i luften utan sätta mig ned o bara lägga pussel med barnen eller något. Det går sådär... men ibland går det och det får jag ju vara glad över! Blev det några goda pepparkakor då? ;)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Åhhhh vilken fin krona. Ja, hon gör verkligen vackra saker Anna.
    Blir nyfiken på vad du har mer att visa.
    Jag och äldsta dottern var på bio själva ikväll, det var så mysigt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Va mysigt men pepparkaksbak, köpte nonstop till pepparkakshuset som ska bakas, men jag & Hanna öppnade påsen så det kommer nog inte att räcka hm, så himla gott + att 2/3 av påsen var bara svarta...
    Ha en trevlig Helg.
    Kram Maria
    Ja just det, underbar krona!!!

    SvaraRadera
  5. Hej Hanna!

    Så himla underbar krona... ojojoj... Dina bilder här på bloggen är alltid så fantastiskt vackra, det är verkligen otroligt.

    Hoppas att ni haft en mysig kväll tillsammans! Precis så som det ska vara, strunta i annat för barnen! De blir ju stora så snabbt...

    ha en fin helg!
    Kram Hanna

    P.s jag har en taklampa som är otroligt lik din som du visade tidigare. Har inte heller skärmar, och även min är pyntad med eucalyptus. Inte lika som din , men lite festligt allt! :)

    SvaraRadera
  6. Söt ljuskrona.
    Jag som älskar träd och skuggor såg direkt möjligheten till en underbar bild, trädet som står där vid väggen kastar säkert en vacker skugga mot väggen en solig dag...
    Ha det så mysigt med dottern, det gäller att ta tillvara på sådana stunder för de växer upp så fort.
    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  7. Hej Hanna! Vilket underbart "konstverk", men också helt underbara bilder tagna av dig. jag hoppas ni får en mysig dag med pepparkaksbaket! Jag gjorde en mjuk pepparkaka idag istället... gott det med! :-)

    Kram på er och glöm inte första ljuset imorgon!!!!

    /Kristin

    SvaraRadera
  8. Sirlig å vacker krona!!!

    Ha det så mysigt med dottern!

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Ja, sådana stunder ska man ta vara på. Så mys på nu med din älsta dotter.
    Wow kronan var snygg. :-)

    SvaraRadera
  10. Vilken underbar takkrona :) Trevlig första advent. Vänligen Johanna

    SvaraRadera
  11. wow!! it looks so beautiful!! Such clear and pure! I like it very much :o)

    SvaraRadera