30.1.09

u n d e r b a r a - m ö t e n




















Känner livet i mig...har träffat människor som jag känner stark gemenskap med, det känns så underbart....HOPPAS att ni alla får sådana möten. 

Jag har fått en sån härlig ny energi, solen och möterna gör mig gott! Nu vill jag förverkliga alla ideer och drömmar jag har! Känner mig ivrig.


Bild 1:
Jag samlar plåtbokstäver till Hannas form, vet absolut inte vart jag ska ha dom sen men..ja, ja, någon gång kanske man får en liten atelje att ställa dom i...just nu ser det mest lite ego ut med endast Hanna på en hylla. 
Bokstäverna kommer från Årstiden och kostar 165 kronor/styck! 

Jag vill inte ha mitt paraply som vanligt utan hänger det i taket i stället! Detta kommer från den ljuvliga affären: Sirlig i Gamla Stan! 229 kronor om jag inte minns fel!


Bild 2 & 3:
Nu står den i blom...ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, vad jag njuuuuter av körsbärskvistar!!!!!!! Hittade en korg med rätt färg (lite vindbiten sådär) billigt på Berrys endast 35 kronor på rea!


Bild 4 & 5:
Stor korg från ZETAS på rea. Satte upp olika papper på väggen, från 15 kronor styck! 


Bild 6:
Tog fram mitt gamla kära stafli häromdagen, fick det av min man för många år sedan, kommer från en antikaffär någonstans på söder! Fick fint gammalt linnetyg av mamma! 


Bild 7:
Mina nyaste kuddar kommer från DAY home (reafynd) samt P&B (den randiga)...dynorna ett gammalt jyskfynd (20 kronor styck!!!!!)

 Ni vet väl att NOA NOA har 70%!!!! Blev såååå glad då min yllesjal var med på rean som jag spanat in under hösten. Betalade 170 kronor tror jag! Vet inte om jag ska tillägga att min man trodde att det var en ny bordsduk...Blir iallafall även fin som pläd på fåtöljen här hemma!



På lördag ska jag fota bröllop....det ska bli såååååå kul!!!! Sen ska vi på SPA med jobbet på söndag, inte dumt alls!

Ha det gott så länge och tusen TACK för alla vänliga ord!

Varmaste
KRAMAR
Hanna

28.1.09

i - v ä n t a n - p å - k ö r s b ä r s b l o m





   

   

   



   


Hej!!!!

I väntan på lite nya bilder lägger jag ut några till från Butik S där jag fotade förra veckan...Ni tror väl att jag blir sponsrad av Sara vid det här lagret men det blir jag faktiskt inte, jag blir bara så otroligt inspirerad av att gå och fota i hennes vackra butik!

Glöm inte ERBJUDANDET :

20% på valfri vara hos S butik & atelje på österlånggatan 37 i Gamla stan, Stockholm om du nämner Hannas form! Gäller februari ut!

Jag vill passa på att hälsa alla nya läsare hjärtligt välkomna hit till min blogg...tusen tack för era hälsningar,blir jätteglad! (Tack även alla underbara"gamlingar" förstås!)

Kanske jag ska passa på att presentera mig lite kort?!

Jag heter Hanna och bor i en funkislägenhet i Stockholm med min man och våra två döttrar. Längtar efter ett hus (gääääärna från sekelskiftet) med trädgård och atelje där jag kan bre ut mig utan att det blir kaos som det ofta blir här hemma...he, he därav mina många detaljbilder. Lääääängtar efter att få inreda precis som jag vill ha det...någon gång i framtiden kanske?

Jag har iallafall lyckan att få arbeta med det jag älskar, att styla/dekorera samt att fotografera. Här på bloggen visar jag lite av dom bilder jag tar, mestadels på saker jag har hemma, nya som gamla men även från andra ställen där jag eller någon annan har stylat.

 Ibland lägger jag även upp bilder på barn, bröllop, portätt eller något annat jag har tagit på någon fotosession.
Ni är hjärtligt välkomna att maila mig om ni har frågor eller bara vill säga hej! Då blir jag jätteglad!
hannasform@comhem.se

Ha det gott så länge!

Varma
KRAMAR
Hanna

TILLÄGG!!!!!

Dom UNDERBARA barnklänningarna (se även förra inlägget) kommer från en kvinna vid namn Pia Aaseby (som jag ääääntligen snart ska få träffa). Hon bor i Provance och gör även b la dom fantastiska lavendelhjärtarna i linne och ljuvliga förkläden...ska visa er snart någon gång....
 

23.1.09

s - s o m - i - s p e c i e l l - & - s o m - i - s k ö n h e t





   

   

   

   


   

   











Hej!!! 

Hoppar, skuttar och ler fortfarande hela tiden.


 Idag har jag varit hos min vän Sara och fotat igen. Vi talade om bloggen...det var ju faktiskt b la den som förde oss samman...jag får en ENORM inspiration av henne, hennes skapande och den vackra butik hon har...jag vet att jag har skrivit det förr men DET ÄR NÅGONTING ALLDELES SPECIELLT! I butiken får jag en känsla av scenografi ...det tilltalar mig någonting enormt.

Som kär bloggläsare, gammal som ny, för alla fina ord och allt stöd ni ger mig vill jag nu att ni ska få någonting speciellt...Ni får därför:

20% på valfri vara hos S butik & atelje (österlånggatan 37 i Gamla stan, Stockholm) om du nämner hannas form!
(gäller tom sista februari).  

Jag har nu inhandlat pärlhyacinter, kvistar mm...åååååå, blir lycklig av det!!!!!!!! Ska visa er sen!

Ha nu en underbar helg...åååååå, vad skönt med fredag!


KRAMAR
Hanna

22.1.09

l a n t l i v










Å, jag är så GLAD!!!! 
Kommer hem sent från en fantastisk kväll på operan och möts av alla era underbara kommentarer och tips om att jag är månadens blogg i Lantliv...HURRA!!!!!! Det känns så himla kul!!! Vill fota nu på en gång men får vänta tills ljuset kommer imorgon och sen lägga upp nya bilder...får visa en gammal bild så länge.

Många KRAMAR
Hanna

20.1.09

m o r g o n g å v a n


   







   






Hej Alla!!! Guuuud, vad snälla ni är som ger kommentarer...jag rodnar och får dåligt samvete samtidigt då jag inte har tid att hälsa på er alla..men ni ska veta att jag läser allt och blir varm i hjärtat...TUSEN TACK!!!

Visar här några (av drygt 100) oskyldiga bilder från fotosessionen i söndags, det var ENORMT roligt och lärorikt...men svårt. Att få en rumpa att se så där sensuell och vacker ut på bild är inte det lättaste även om modellen i fråga hade en väldigt vacker sådan. MEN övning ger färdighet så nu är alla mina vänner hjärtligt välkomna som modeller! 

Den blivande maken hade knåpat ihop egna ringar till frieriet, hur romantiskt är inte det?
 TACK söta Nina för att jag fick äran att fota dig! Du var så duktig och vi hade verkligen kul!
Hua, är nervös...ska till tandläkaren i morgon och det känns INTE kul...har fått lite tandläkarskräck sen sist...Är LIVRÄDD att det ska göra lika ont som sist när bedövningen släppte...och jag VÄGRAR att äta en endaste liten värktablett just nu...håll tummarna snälla!
Varmaste kramen Hanna

TILLÄGG!!!!
Nu är jag hemma och bedövningen har släppt, smärtan kom inte som förra gången...jag kan sänka mina axlar och pusta ut..TUSEN TACK för ert stöd, ni är otroliga!
Kram Hanna



17.1.09

l i n n e t y g

   



   


   








Hej Alla underbara!

Lördag...mmm, njuter av sovmorgon, god frukost...och av att bara vara. Jag borde egentligen städa men tar fram kameran ...känner mig först inte så inspirerad men när jag väl börjar fota finns ingenting annat. Det är som om jag försvinner till en annan värld..mina känslor skiftar men känner oftast stark lycka. Har ni sett Maria Larssons eviga ögonblick? Vacker titel...verkar vara en underbar film...jag måste se den!

 
Jag gillar linnetyg...har httat en jättehärlig nätbutik som heter Broarne där man kan kan köpa härliga tyger av bla linne och andra underbart fina saker, kika in får ni se.

I morgon blir det fotosession. Ska fota en s.k. "hemlig box", sensuella och vackra bilder på den blivande bruden. Vanligt att ge till sin make som morgongåva. Det ska bli såååå spännande och roligt, första gången jag gör det alldeles själv. Håll tummarna att det blir bra!

Ha en härlig helg i det vackra vintervädret!
KRAM
Hanna



Bild 1: Jag samlar på skålar, koppar och tallrikar från Casagent, keramik med Dansk design! Kupan i korg kommer från Zetas trädgård! Oblekt linneduk (gammal) från Hemtex.

Bild 2: Äntligen har det kommit in snödroppar i blomsterbutikerna!

Bild 3: Rev tygremsor från en gammal linnehanduk och lindade dem runt mitt zinkhjärta från Rosendal!

Bild 4: Underbar kakaotvål från butik S!

Bild 5: Handukar i lin från Norrgavel, liten eukaluptuskrans på enkel billig stege från Åhlens!

Bild 6: Min dörrmatta från Rosendal hänger på väggen!

Bild 7: Kuddar från Indiska (gammla), Day home samt fin kasse från Ceannis!


TILLÄGG!!!

Idag, söndag, tipsar Susann Larsson, som inredningsbloggar för svenska dagbladet, om mig! TACK söta du, blev jätteglad!!! 



8.1.09

m å l a - m e d - l j u s e t











Hej!

Jag hann ta några få bilder idag när jag kom hem...guuuud, vad jag längtar efter ljuset..fotografera betyder: att måla med ljuset vilket jag tycker låter så vackert. 
  I år ska jag fota ännu mer har jag bestämt, åka på fotoutflykter och experimentera som duktiga Camilla gör...och sen har jag bestämt mig för att göra lite andra roliga saker...ni får veta mer sen.

Bild 1: Den vackra skrivboken fick jag av Sara i julklapp, tack söta du!!!! Även den fina pappersrullen kommer från S butik & atelje. Fjäderpennan kommer från afrikan touch på hornsgatan 64 i Stockholm...kostade runt 100 kronor.

Bild 2: Min dotter fick fina ballerinaskor från Twilfit i julklapp.

Bild 3: Vacker stor burk från Stadsmissionen!

Bild 4: Har mängder med gamla knappar från min mormor..bara vackra att se på.

4.1.09

g l ä d j e











Nuuuuuu, ÄNTLIGEN mår jag bra!!!!! Äter penicillin för sista dagen idag och det känns sååååå skönt...just nu vill jag ALDRIG mer äta medicin. NU SKA JAG VARA SNÄLL MOT MIG OCH MIN KROPP!!!! Är så tacksam för att den hjälpte mig då jag blev förgiftad...hm, vill helst lämna det där bakom mig nu....

TUSEN TACK alla som har gett så goa och uppmuntrande kommentarer..ni är helt underbara!!! 

Först hade jag tänkt lägga ut bilder från årets början till slut men... jag orkade helt enkelt inte. Men jag hittade dom här på min yngsta dotter från förra våren..jag gillar verkligen sagotema...ska fota mer av det har jag bestämt. Vad jag märker då jag tittar på bilderna från året som gått är att jag inte fotar lika snett längre...jag komponerade ofta mina bilder så förut men ...nu är det inte alltid så längre...

Jag håller även på att fundera ut hur jag ska göra med bloggen...tror inte att jag kommer att lägga ut inlägg lika ofta längre...har helt enkelt inte den tiden...ska se hur det blir. Tycker att ni är helt fantastiska som orkar/hinner lägga ut inlägg så ofta.

HOPPAS att ni alla kommer att få ett riktigt härligt nytt år!

Varmaste kramar
Hanna