4.1.09

g l ä d j e











Nuuuuuu, ÄNTLIGEN mår jag bra!!!!! Äter penicillin för sista dagen idag och det känns sååååå skönt...just nu vill jag ALDRIG mer äta medicin. NU SKA JAG VARA SNÄLL MOT MIG OCH MIN KROPP!!!! Är så tacksam för att den hjälpte mig då jag blev förgiftad...hm, vill helst lämna det där bakom mig nu....

TUSEN TACK alla som har gett så goa och uppmuntrande kommentarer..ni är helt underbara!!! 

Först hade jag tänkt lägga ut bilder från årets början till slut men... jag orkade helt enkelt inte. Men jag hittade dom här på min yngsta dotter från förra våren..jag gillar verkligen sagotema...ska fota mer av det har jag bestämt. Vad jag märker då jag tittar på bilderna från året som gått är att jag inte fotar lika snett längre...jag komponerade ofta mina bilder så förut men ...nu är det inte alltid så längre...

Jag håller även på att fundera ut hur jag ska göra med bloggen...tror inte att jag kommer att lägga ut inlägg lika ofta längre...har helt enkelt inte den tiden...ska se hur det blir. Tycker att ni är helt fantastiska som orkar/hinner lägga ut inlägg så ofta.

HOPPAS att ni alla kommer att få ett riktigt härligt nytt år!

Varmaste kramar
Hanna

41 kommentarer:

  1. Hej Hanna! Å, vad jag är glad över att höra att du känner dig bra nu!!!! Du har ju haft en del att kämpa emot under 2008 så det är så skönt att höra att du är piggare nu.

    Du tar så fina bilder. Det där med "på snedden"... det var från dig jag lärde mig det, jag hade aldrig tänkt på att fota på diagonalen innan men nu gör jag ofta det, och då känner jag mig "à la Hannas form"!!! (FNISS)

    Ha det så bra nu du med och god fortsättning!!!

    /Kristin

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!! Så skönt att höra att du äntligen är bättre!!! Och att du nu är fri från medicinen!! ;-)

    Underbara bilder på barnen!! Gillar sagotemat...

    Om mitt livslöfte..tror inte heller jag behöver gå ner såå mycket, men enligt testet jag gjorde skulle jag väga 59 kg!! Låter helt otroligt faktiskt.. kommer gå ner till trivsel, det blir nog bäst! :-)

    Hoppas vi snart hinner ses!! Jag kommer att på Formex to,fre,lör, Om du har tid för en fika nåt då!! Men ni springer väl runt som vanligt!! ;-) Ha det allra bäst!! Många varma kramar!! Anna

    SvaraRadera
  3. Härligt att höra att du är på bättringsvägen och att det rent av bara kvarstår en dag av medicinätandet! Härligt, då återvänder nog krafterna snart skall du se :)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej Hanna

    Vad skönt att du börjar må bättre!!!!

    Jag hoppas verkligen att du inte lägger ner bloggandet helt. Försök att bara göra inlägg då du känner för det och då du har tid.
    Du är en enorm inspirations källa med dina otroligt vackra bilder.

    Kram

    Helena

    SvaraRadera
  5. Skönt att höra att du mår bra Hanna! Och välkommen in i ett helt nytt 2009 :) Jag gillar också sagoteman faktiskt och det är så härligt att fota barn. I alla fall när jag känner att jag faktiskt har tid till det och möjlighet att göra någonting roligt av det.

    Men du... du slutar väl inte blogga helt väl? Det är helt ok om du lägger ut något inlägg lite då och då bara tycker jag... men jag kan nog inte leva helt utan din blogg. Måste in hit och kika mellanåt, älskar dina bilder!

    Har förresten beställt en fin mistel nu! Åh vad jag längtar efter den :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att du börjar må bättre! Jag tycker absolut att du ska lyssna till dig själv och din kropp och inte göra mer på bloggen än vad du orkar med och vad du VILL med! Fast jag älskar ju dina bilder så det är klart att jag hoppas att du inte slutar helt utan har något inlägg då och då...;)
    Fortsätt att ta hand om dig nu!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Très jolie. J'aime beaucoup.

    SvaraRadera
  8. På bättringsvägen, det känns skönt!

    Jag älskar dina barnbilder, de är så trolska, lite John Bauer-stämning över dem!

    Helt rätt att sänka ribban för bloggandet nu när du är svag efter sjukan. Jag är glad om du inte slutar helt för dina bilder är en enastående inspirationskälla för mig som totalamatör bakom kameran.

    Var rädd om dig/Lena

    SvaraRadera
  9. Kära Hanna!
    Härligt att du mår bättre. Ett nytt år med nya utmaningar väntar och det känns lätt att göra upp nya planer på vad som skall uträttas. Jag hoppas såklart att få följa dig genom din blogg, blir så inspirerad av dina bilder men en blogg skall ju inte kännas jobbig och som ett måste utan skall vara till glädje för den som skriver den.
    Ha det bra
    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  10. Какая красивая доченька у вас, и фотографии чудесные!!!

    SvaraRadera
  11. Skönt att du mår bättre nu! Ett litet fall gör en ytterst tacksam för livet och alla de småsaker som betyder mest.
    Jag tycker också mest om vinda bilder - om det passar motivet … Har varit så sedan jag började fotografera i högstadiet. :)

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  12. Så skönt att höra att du mår bra igen!!!!!

    Förstår så väl om du drar ner på bloggandet, det finns ju så mycket mer att hinna med i livet. Men jag ser förstås fram mot de inlägg du hinner med, dina bilder får mig alltid att bli både glad och inspirerad :)

    Var rädd om dig!

    Kram,
    Ann

    SvaraRadera
  13. goa hanna, det är sååå skönt att höra att du är bättre, ta det nu lungt, bloggen ger sig och se om lusten till den kommer, allt har sin tid, känner att mitt år med blogg har varit såååå kul och att jag haft tid, men snart börjar alvaret och jobb i feb...känns inte kul alls och då får jag se om tid och lust finns att vara så frekvent som jag är nu, det får ge sig!
    ooooooootroligt fina bilder, som en saga! vi kanse också stöter på varandra på formex...ska dit på lör!varmkram lotten

    SvaraRadera
  14. Skönt att du mår bättre!
    Och bilderna...fina som bara den!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  15. Och du...jag lägger dig i min lista!

    För även om du kommer att göra inlägg mer sällan i fortsättningen, vill jag inte "glömma" bort sidan där du finns!
    C

    SvaraRadera
  16. Härliugt att läsa att du mår bättre! Bilderna av din dotter är helt underbara. Jag önskar jag kunde få min yngsta att se så där ljuv ut ;)

    SvaraRadera
  17. Hemskt att läsa vad du varit med om men så tur att allt är bättre nu. Dina bilder är helt sagolikt vackra, jag tycker faktiskt du har de vackraste bilderna jag sett av alla i hela bloggvärlden! Ett riktigt gott nytt 2009 önskar jag dig!

    SvaraRadera
  18. Skönt att höra att du mår bra nu! Nu är det nytt år och det blir bättre! :) Trist att du känner att du inte ha tid att blogga, jag älskar nämligen dina inlägg :) Hur som helst är jag så glad för det du ger, oavsett hur ofta eller sällan det blir! Du inspirerar! Ha det så bra! Stor KRAM

    Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

    SvaraRadera
  19. Önskar dig en frisk och härlig fortsättning på det nya året. :)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  20. Hanna du tar såå vackra bilder!!!!!

    Förra året var vi på Sofiero med barnen. Där har Maja ett eget hus och en gen trädgård barnen får vara i. Där kan klä ut sig till pion, ålflicka eller morot om man vill. Gissa om jag fotade barnen i det härliga sagotemat......

    Gissa om jag skulle vilja kunna fota lika vackert som du gör.....

    :D

    Njuuutbilder på din lilla söta flicka

    Skönt att du mår bättre

    Kraam LEna

    SvaraRadera
  21. Hej Hanna, Har inte besökt din blogg på ett tag, precis som du så hinner man ju inte med riktigt.. Men har nu gått igenom det jag missat och dina bilder är helt fantastiska. Och alla dina arrangemang sagolika!
    Skönt att höra att du mår bättre nu, god fortsättning och många kramar från mig, Malin

    SvaraRadera
  22. Puh, va bra att du mår bra igen. Fick se bilden på dig och barnen här på sidan och fundarar var jag har sett er förut. Har du någon koppling till More than words, eller är jag helt ute och cyklar?

    SvaraRadera
  23. Hej Hanna!

    Jag blir så glad att höra att du är bättre! Nu hoppas jag verkligen att 2009 blir ett riktigt bra och friskt år för dig, du har allt haft lite otur!

    Inte behöver du alls göra inlägg så ofta, men jag hoppas du inte försvinner helt förstås! Jag älskar ju att kika in hos dig och njuta av alla vackra bilder. Det är ändå skönt att det är Januari, en månad som jag älskar. Allt ligger liksom i ide och det behöver inte vara så stressigt och perfekt. Det är en månad att längta och drömma om alla nya planer och allt som kan hända!
    Ta hand om dig själv ordentligt och så vet du sen hur du vill göra!

    Varmaste kramarna från fancluben på landet!

    Karin

    SvaraRadera
  24. Hej Hanna!
    Känns så skönt att höra att du är klar med medicineringen. Känn efter i sakta mak med hur du vill göra med bloggen. Man måste ju ingenting och det ska kännas rätt. Men visst är vi många som hoppas att du väljer att göra inlägg ibland och inte lägger ner den helt.
    Hur som så är du EN av DOM som gjort att jag har blivit en del av bloggvärlden. Med dina otroligt fina bilder som har givit och ger mig så mycket inspiration och glädje som gör att jag också vill förmedla något. TACK!
    Varma goa kramar Marie

    SvaraRadera
  25. Nydelige bilder!

    Godt å høre at du er bedre, stakkars deg. Håper formen snart kommer tilbake for fullt!

    SvaraRadera
  26. Det skönt att höra att du känner dig bra nu.
    Super fina bilder men det är det jualltid hos dig.
    Naj det där med bloggen tar faktiskt tid. Jag har ju tid nu men inte när våren kommer och jag skall ut i trädgårdar och fota.

    Sitter just nu med boken och det är så jobbigt - skall aldrig mer göra bok. Det är så krävande och stort ansvar.

    Ha det gott
    Kramisar
    Annika

    SvaraRadera
  27. Hej Hanna!

    Å vad skönt att du mår bättre! Du gör helt rätt i att lägga det bakom dig, och se framåt nu..

    Underbara bilder. Vare sig du fotar snett eller rakt. :)
    Barnbilder är härliga! Önskar så att jag kunde fota vackra bilder på min son, men han är inte stilla en sekund!!! Det blir alltid sådana där rörelse-bilder, om du förstår hur jag menar. Lite spökaktigt nästan!

    Blogga du på i din takt, så som det känns bäst för dig.
    Du har ju så mycket mer omkring dig än tex oss som är hemmamammor eller föräldralediga. Vi kan ju ta oss tiden på ett annat sätt.
    Men givetvis så hoppas jag att du gör inlägg lite då då iaf, för du är då en sann inspirationskälla.

    Nej, nu är det natti.
    Måste kurera förkylningen som ligger och lurar, jag ska nämligen på en shoppingdag till Sthlm på onsdag är det tänkt. Och det vill man ju inte missa!!!

    Sköt om dig!
    Stora kramar Hanna

    SvaraRadera
  28. Hej!!
    Skönt att du känner dig bättre och bättre. Jag hoppas att du inte lägger ner din blogg, dina bilder är fantastiska, din lill-tjej var ju bara så rosensöt!! Fortsätt att ta det lugnt och kom ihåg, det finns inga måsten!!
    Kram
    Helen

    SvaraRadera
  29. Den som väntar på något gott...
    Tid och lust måste ju finnas där, annars är det inte roligt, och det är ju det som är meningen...
    Skönt att du mår bra igen! Kram!

    SvaraRadera
  30. Hej Lotten!

    Skönt att du är bra nu! Jag blir så glad av dina bilder som är helt fantastiska. Ja det är inte lätt att hinna med så jag har full förståelse om du drar ner på bloggandet. Man ska ju känna att man har tid annars blir det bara en belastning. Jag tillhör den skaran som bara hinner med något inlägg då och då!
    Ha en bra vecka!

    Kram/Anna

    SvaraRadera
  31. Har läst ikapp...om vackra strutar, tovade kronor, illamående, förgiftning och försenad julstämning.

    Jag läser även om dina bloggtankar. Känn efter i hjärtat hur du vill göra med den. Jag skulle nog hålla den kvar...och så posta någon gång då och då...när jag själv kände för det. Om inte annat blir det ju en fin krönika för dig själv. Eller....jag vet inte.

    Just nu är jag en sådan som uppdaterar ofta, men den tiden tar jag nog från att inte ta så vackra fotografier som du gör, inte göra lika finna arrangemang eller helt enkelt SKRIVER om att göra strutar istället för att faktiskt göra dem. Då föredrar jag ditt sätt! :-D

    En varm kram till dig gumman!

    Bea

    SvaraRadera
  32. Hanna fortsätt blogga men på dina egna villkor när du själv vill och har lustt lägg ut det du känne för.Kanske kan du använda bloggen som ett foto arkiv.
    Låt folk boka fotograferingar...i sin hem miljö men porträtt.
    Jag tror att bloggningen har sitt eget liv det går upp och det går ned,precis som livet fortsätt....
    Kram Annika
    Jag är glad att du mår bättre.

    SvaraRadera
  33. Skönt att höra att du mår bättre Hanna! Jag hoppas du inte försvinner helt men att du bloggar och kommenterar så mycket som du har lust och tid till. :) Jag gillar verkligen dina bilder och har ofta tänkt på just din komposition. Ta hand om dig! Kramar Karin

    SvaraRadera
  34. Nej vi har nog inte träffats, Anna R fotades oss när vi gifte oss ("Married on a monday") så jag kan inte riktigt säga var jag sett dig. Du kanske har varit med på deras blogg någon gång eller nåt. Ha en riktigt bra vecka, å nu snöar det också.

    SvaraRadera
  35. Hej Hanna!
    Åh vad jag är glad att höra att du känner dig frisk nu och bra att du lägger allt detta bakom dig!!! Nu börjar ett nytt år med nya friska tag...
    Underbara bilder på er fina dotter... Du är så otroligt duktig på att fotografera barn...
    Angående bloggen så ska du bara göra inlägg när andan faller på. Känn ingen press Hanna. Vi andra blir så glada för dina vackra bilder även om dom inte kommer så ofta!!!
    Jättekram till dig från snorfian Susanne

    SvaraRadera
  36. Skönt att höra att du äntligen mår bra :) Jättevackra bilder på din dotter!
    Ha en skön vecka och ta hand om dig
    Kram Karin

    SvaraRadera
  37. Vad bra att du börjar känna dig bättre nu! Skönt!! :)
    Och jag hoppas att du kommer att fortsätta att göra inlägg när du hinner, för det är alltid lika roligt!! :)

    Ha en trevlig kväll.
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  38. Hej,
    Skönt att du är på bättringsvägen.
    Din blogg sprider glädje! Du har en utmärkelse att hämta hos mig.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  39. Hej,

    så tråkigt att höra/läsa att du varit sjuk. Lät riktikigt otäckt det du varit med om men så skönt att höra att du nu känner dig bättre.

    Hoppas att du inte lägger ned bloggandet helt och hållet för man blir så himla glad varje gång man kikar in här och möts av dina underbara bilder. Känn igen press på att det måste komma en massa nya bilder...Personligen så kan jag titta på dina gamla bilder om och om igen, jag får liksom inte nog av dem :-)

    Underbara bilder på din lilla fina tjej :-)

    Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året!

    Kramar
    Katarina

    SvaraRadera