30.1.09

u n d e r b a r a - m ö t e n




















Känner livet i mig...har träffat människor som jag känner stark gemenskap med, det känns så underbart....HOPPAS att ni alla får sådana möten. 

Jag har fått en sån härlig ny energi, solen och möterna gör mig gott! Nu vill jag förverkliga alla ideer och drömmar jag har! Känner mig ivrig.


Bild 1:
Jag samlar plåtbokstäver till Hannas form, vet absolut inte vart jag ska ha dom sen men..ja, ja, någon gång kanske man får en liten atelje att ställa dom i...just nu ser det mest lite ego ut med endast Hanna på en hylla. 
Bokstäverna kommer från Årstiden och kostar 165 kronor/styck! 

Jag vill inte ha mitt paraply som vanligt utan hänger det i taket i stället! Detta kommer från den ljuvliga affären: Sirlig i Gamla Stan! 229 kronor om jag inte minns fel!


Bild 2 & 3:
Nu står den i blom...ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, vad jag njuuuuter av körsbärskvistar!!!!!!! Hittade en korg med rätt färg (lite vindbiten sådär) billigt på Berrys endast 35 kronor på rea!


Bild 4 & 5:
Stor korg från ZETAS på rea. Satte upp olika papper på väggen, från 15 kronor styck! 


Bild 6:
Tog fram mitt gamla kära stafli häromdagen, fick det av min man för många år sedan, kommer från en antikaffär någonstans på söder! Fick fint gammalt linnetyg av mamma! 


Bild 7:
Mina nyaste kuddar kommer från DAY home (reafynd) samt P&B (den randiga)...dynorna ett gammalt jyskfynd (20 kronor styck!!!!!)

 Ni vet väl att NOA NOA har 70%!!!! Blev såååå glad då min yllesjal var med på rean som jag spanat in under hösten. Betalade 170 kronor tror jag! Vet inte om jag ska tillägga att min man trodde att det var en ny bordsduk...Blir iallafall även fin som pläd på fåtöljen här hemma!



På lördag ska jag fota bröllop....det ska bli såååååå kul!!!! Sen ska vi på SPA med jobbet på söndag, inte dumt alls!

Ha det gott så länge och tusen TACK för alla vänliga ord!

Varmaste
KRAMAR
Hanna

69 kommentarer:

  1. härliga bilder!
    kul o läsa om dom oxå ;)
    ännu roligare när man kan göra massa billiga fynd!!

    ha en great evening!!
    kram linnea

    SvaraRadera
  2. Hejsan Hanna och tack för titten på min blogg, jag blev så himla glad för hälsningen! :o)
    Visst är det härligt när man får känna den där rätta gemenskapen med vissa människor...jag känner det så med mina härliga kollegor...vi är så där helt olika och ändå har vi en underbar gemenskap, alla accepteras med hull och hår, precis som de är! :o)
    Lycka till på bröllopet,
    Lydia

    SvaraRadera
  3. Åhh så kreativt och vackert som vanligt:-) Vilka härliga fynd du gjort, själv hittar jag sällan nåt på rea.
    Va härligt med spa! behövs i en annars så dyster månad.

    Sköt om dig, kramar Lena

    SvaraRadera
  4. Det är en mycket speciell, nästan oförklarlig, känsla när man möter männsikor som man klickar med, det är det där inre leendet som stannar kvar och som värmer som en liten kamin!

    Det kanske inte händer så ofta, men när det gör det, blir man väldigt lycklig och, precis som du skriver, IVRIG!

    Fantastisk gråskala...

    Kram/Lena

    SvaraRadera
  5. Så otroligt vackert, vårigt och inspirerande! Och en känsla av positiv energi och glädje, härligt!

    SvaraRadera
  6. Ja visst är det härligt att träffa människor som man känner så stark gemenskap med. Det är inte alla som får uppleva det (så ofta)! :) Vackra och inspirerande bilder som alltid. Kuddarna är ljuvliga, liksom paraplyet. Ett sådant skulle man ha! :) Lycka till med bröllopsfotandet och ha det så skönt på spa-dagen. Kramar Karin

    SvaraRadera
  7. Ljuvliga foton som vanligt och kul att få läsa om dina fynd!!! Vacker korg fr Berrys och paraplyet från Sirlig var fint!

    Tack för dina tips! Jobb i Sthlm har jag redan, så det är främst bostad jag söker där, alt jobb i Dalarna, för nog är det skönast att ligga i sin egen säng om nätterna.. ja, ja,. livets hinder, men ngn råd får jag nog...

    Vinterhälsningar fr Mari.

    SvaraRadera
  8. Hej! Ja visst är det härligt vilken energikick man får :) Jag tror jag känner lite likadant jag...går omkring och tänker att jag måste leva, leva, leva så det känns!

    SvaraRadera
  9. goa goa hanna! blir alltid så varm av när du öämnat en hälsning, du är underbart go! vad härligt att träffa människor som när, dom mötena värmer länge, glad för din skull vännen!dina bilder, jisses du är bara bäst, älskar ditt sätt att sätta ihop saker på ett ruffljuvt sätt, får ett ljus som baradu kan, det är hannas form det, du har ditt signum hanna! önskar dig en underbar fortsättning på veckan, jag började ju egentligen att arb i mån, kommer att arb må+ons då tommy blir hemma med gus, typiskt att vara sjuk första veckan...jaja dom klarar sig, hihi!! varmkram lotten

    SvaraRadera
  10. Vet du Hanna, att det var precis sådana möten jag längtade som mest efter när jag var som sjukast... Inga prylar eller resor utan kontakten med andra och den känslan av gemenskap som uppstår...
    Det är det som bär en genom livet tror jag! Jag har också tankat energi idag hos en kär vän. Underbart! Måste säga att den påfyllningen startade redan i morse när jag läste dina varma ord du skrev inne hos mig. TACK!
    Och nu avslutar jag också denna dag på ett mycket trevligt sätt genom att njuta av ditt inlägg både till ord och bild!
    Kram
    (Ps.Jag är fortfarande avundsjuk på dina dynor från Jysk... De hade ett likadant erbjudande för ett par veckor sedan men även denna gång kom jag försent... grr..)

    SvaraRadera
  11. Fantastiska bilder som vanligt hos dig.:)
    Jag gillar att titta in hos dig. Du förmedlar alltid en så positiv känsla och inspiration.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  12. Hej Hanna!
    Underbara bilder.
    Var i Stockholm kan man köpa DAY home?

    Kramar
    Katarina

    SvaraRadera
  13. Hejsan Hanna!
    Tack så mycket för länken, nu har jag varit och inspirerats av hans underbara brödbilder. Även av hans Frankrikebilder...fick mig att börja drömma om vår sommar där i en liten bergsby; Carces, där vi lånade ett byhus av vänner. Det gjorde nästan fysiskt ont att tänka på det en sån här råkall februarimorgon i blåsiga Skåne! :o)
    Nähä, dags att återgå till verkligeheten och jobbet, ha en härlig vecka,
    kram lydia

    SvaraRadera
  14. Som vanligt är det utsökta bilder du visar kära! Förtjusande paraply... tänk att få gå runt på stan strosandes med detta vackra och en skir långklänning i lättaste chiffong! Så sött!

    Stor kram Jenny

    SvaraRadera
  15. Oj här var verkligen gudagott att vara. VIlken vacker blogg
    /Emma

    SvaraRadera
  16. :) tack!
    ja, dom vill man ha fler av!! :)
    de är som du säger, väldigt kul att va florist!! har pysslat med blommor sen jag va riktigt liten, före jag själv kan komma ihåg :)

    önskar en sprudlande dag!
    kram linnea

    SvaraRadera
  17. Hej !

    Jag förstår och känner igen din känsla när det gäller möten med vissa människor :) Det är härligt !

    Det var bra att du skrev om dina bilder för det ger mer.

    Kram

    SvaraRadera
  18. Hej Hanna! Vad fint det blev med hela namnet av de bokstäverna. Så fint också med paraplyet i taket, jag har ett likadant fast svart.Vilken fin sjal du fyndat på NOA NOA, den är ju en perfekt dekoration när den inte används.Ha det bra, kram Katta

    SvaraRadera
  19. Åh vad jag blir inspirerad varje gång jag är in till dig.
    Ja ja, jag vet, jag skriver jämt så. Men jag blir verkligen det. Din blogg är helt underbar.
    Nu har jag lagt till dig på min följa-blogg lista så jag ska se när det kommer ett nytt inlägg.

    Vilka superfynd du har gjort. Dom där dynorna har jag oxå fyndat på jysk. Tyvärr hann jag inte på tyget i samma mönster.

    Vad härligt att läsa att du mår bra och att du fått träffa underbara människor (som du själv).

    Kram på dig

    SvaraRadera
  20. Какие красивые фотографии. Радость для глаз!

    SvaraRadera
  21. Hej svejs! Vad härligt med all livsenergi som du delar med dig av och vad underbart det låter att få fota ett bröllop! Det är verkligen en utav mina drömmar! Fina bilder som vanligt!!!
    Kramar i massor//la petite perle!

    SvaraRadera
  22. Tackar det varmaste för tippset! Om du var här skulle jag krama dig! Jag hittade inte din mail, så jag tackar via bloggen! Du har ett hjärta av guld!
    Kramar//la petite perle!

    SvaraRadera
  23. Tackar det varmaste för tippset! Om du var här skulle jag krama dig! Jag hittade inte din mail, så jag tackar via bloggen! Du har ett hjärta av guld!
    Kramar//la petite perle!

    SvaraRadera
  24. Vilka underbara bilder du bjuder på. Känns riktigt vårigt :)

    SvaraRadera
  25. Hej Hanna. Kul att du sparar min sida :) Jo, jag har en Nikon D80. Suktade efter en D90, D300 känns för proffs för mig, tycker D80 är helt perfekt. man behöver faktiskt inte värsta proffskameran för att få fina bilder :) Bara man kan lite trix själv.

    SvaraRadera
  26. Oj, glömde ju nämna objektiven. Jag har Nikons Nikkor 18-55 VR, Nikkor 55-200, Nikkor telezoom 70-300 VR samt Nikkor macro 105mm VR. :)

    SvaraRadera
  27. Hej !!!
    Underbara bilder som vanligt.....
    Bokstäver är ju så vackert....
    Paraplyet sådär,var ju en höjdare.......
    jag gillar också NOA NOA.....finns faktiskt även här......men jag undrar om det verkligen är 70 % där....måste kolla...
    Ha det bra,
    Kram,
    Monica

    SvaraRadera
  28. Det är en fröjd att gå in på din blogg. Du måste ha ett Kartotek
    av idéer, som du plockar fram efterhand.Bilderna är helt otroligt vackra och allt som du samlar ihop och skyltar upp på bilderna är sååå bra. Såg att du var utnämnd till månadens blogg i Lantliv GRATTIS jag håller med, det är du defenitivt.

    Kram annica

    SvaraRadera
  29. Som alltid är det så underbart att titta på dina bilder, paraplyet blev jag störtförälskad i. Vet du om det finns att köpa nu, jag skall upp till Stockholm den 14/2 och känner att ett sådant paraply måste jag ha.
    Lycka till med bröllopsplåtningen, blir säkert jättekul.
    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  30. Tack för att du tog dig tid att skriva några rader hos mig. Blir så glad! Återigen visar du bilder som gör mig glad och inspirerad. Paraplyet fick mig att tänka på Mary Poppins :)... Och att man kunde använda ett staffli till handdukshängare hade jag aldrig kommit på...
    Lyckliga brudpar som får sin stora dag dokumenterad av dig!!
    Kram
    Helen

    SvaraRadera
  31. Vilka underbart inspirerande bilder,måste nog gå och köpa mej en körsbärskvist =)=)

    tina

    SvaraRadera
  32. Underbara bilder som vanligt! Läcker form på pararlyet!!
    Hoppas det gick bra på brölloppet och att du hade en härlig dag på SPA´t!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  33. Hela din blogg är ett UNDERBART möte!
    Stor kram till dig :-)
    /Katarina

    SvaraRadera
  34. Åh vad jag är stolt över dig min älskade syster, det är så underbart vackra bilder..du har verkligen öga för det vackra! Skrattade gott åt kommentaren om den nya halsduken.....
    Jag är så glad att jag har dig, älskade syster, som lyser upp det kalla tråkiga vintervädret! TACK för att du alltid finns vid min sida.

    Kramar din lillasyster

    SvaraRadera
  35. Hej Hanna! Ååååå, du visar jämt så fina bilder på din blogg. Plåtbokstäverna från årstiden är super snygga. Tittade på de sista jag var där.
    Vet du hur länge Noa Noa har rea? Hoppas dom har det när jag kommer till stockholm,haha.
    Kraaaam Alice

    SvaraRadera
  36. Åh ! Hanna ! Jag fullkomligt älskar dina vackra bilder , du har en så vacker ton i dom . Vill bara se mer och mer ! Lycka till med bröllopsbilderna ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  37. Jag blir lycklig bara av att läsa ditt inlägg. Vänner, shopping, rea, vårkänslor, vad mer kan man begära? Kram

    SvaraRadera
  38. Så enormt VACKRA foton!
    De med körsbärsblommorna gillar jag extra mycket. Får lite Japan känsla, ett drömresmål.

    Möten med goa människor och påfyllning av energi depåerna är viktigt, livsviktigt!

    Tack snälla du för raden hos mig, blev så GLAD!

    KRAM från Eva

    SvaraRadera
  39. Åååh så söt du är som hänger paraplyet i taket :) Ditt paraply är ju verkligen fint så det ser ut som en vacker installation. Hmm skulle just se snyggt ut med mitt fula paraply ;) Tänk att det kan bli så fint med papper och tyger :)
    Ha en skön helg
    Kram Karin

    SvaraRadera
  40. Din glädje och lycka är så påtaglig så jag blir alldeles lycklig jag med!!!!! Underbara bilder Hanna, du är verkligen något utöver det vanliga, älskar verkligen dina bilder! Lyckliga brudpar som får bli förevigade utav dig!!!!!

    Tack snälla söta du för världens gulligaste kommentar, om du visste hur glad jag blev över dina ord!

    Ha den allra bästa helgen!
    Kramar Marie

    SvaraRadera
  41. Vackert!!! Helt underbara bilder! kram sara

    SvaraRadera
  42. Åååh du høres så lykkelig ut vennen!! Jeg blir kjempeglad av deg og dine underbara ord!!! :)))
    Tenk Hanna, hvordan enkelte mennesker kan skape slike magiske gode følelser. Energien bruser sånn alltid hos meg da, og styrken og gleden kan skape og føre til de mest fantastiske tingen. Massevis av med positiv energi som virkelig er godt for kroppen. Får meg til å føle meg som et barn som bare vil springe rundt og klappe i hendene :))

    Tiden kan av og til kjennes tung på vinteren, med mørke dager og lite sol. Men kjenner at det gjør godt å trene. Trener også styrke, for å føle mer kraft.
    Men jeg savner solen!!

    Dine saker er så spesielle, du vet alltid å finne de unike og personlige ting. For en herlig flygendes paraply! :)

    Vil så gjerne få takke deg for dine fine ord i bloggen, det betyr spesiellt mye fordi de kommer akkurat fra deg. Jeg er så glad for å ha en bloggevenn som deg.

    Ha det så godt, varmeste klemmer!

    Aina

    SvaraRadera
  43. Kvistar är underbart de smittar av sig liksom. Man känner att det sprider sig energi och det har det nog gjort på dig verkar det som.
    själv har jag drivit en del och jag bara älskar det!!!
    fin fint du visar oss - igen!!!
    Ha det gott
    annika

    SvaraRadera
  44. Du är en ljuvlig foto konstnär!
    Alla dina bilder är så läckert arr. så man vill ha allt på dom.
    Vilka fynd du har gjort dessutom!
    Paraplyet har vi också i butiken och även pärlemor vitt!
    Tack för att du inspirerar mig varje gång med fina inlägg!
    Ha en trevlig helg.
    Kramar C

    SvaraRadera
  45. Njuter av dina bilder.
    Och blir så glad när jag läser det du skrivit om möten med nya människor som man känner samhörighet med, och den där energin som du beskriver. Förstår verkligen vad du menar...
    Gillar din blogg, hoppas det är ok att jag länkar?

    SvaraRadera
  46. Åh så ljuvliga bilder du visar nu igen. Jag njuter så av dina bilder så jag har en liten grej till dig inne hos ig

    Kram Lena

    SvaraRadera
  47. Ljuvliga bilder - igen! Det är en alltid en alldeles egen stämning i dem som ingen annan har. Alla sakerna är så fina var för sig, men i dina händer och framför din kamera blir det liksom 1+1=3. Du är så duktig!

    Kram från Helena

    SvaraRadera
  48. Åh, vilka vackra bilder! Blir så inspirerad av din blogg.

    Var själv ute och klippte av några äppelkvistar idag, längtar tills de står i blom! Fick dessutom se att syrénen har knoppar redan, det var vårkänsla det! :)

    SvaraRadera
  49. Oj oj oj vilka fina bilder,Man blir verkligen inspirerad av dej:) Kram Jenny

    SvaraRadera
  50. Oj oj oj vilka fina bilder,Man blir verkligen inspirerad av dej:) Kram Jenny

    SvaraRadera
  51. God morgon, du har en utmaning hos mig. Ta den eller strunta i den. Kram

    SvaraRadera
  52. Man känner sig liksom så glad när man hälsar på hos dig:)
    kram Lallis

    SvaraRadera
  53. Så härligt med nya spännande möten, bio och spa och dessutom en massa fina REAfynd! Det låter ju toppen... det är sådant som gör att man bli glad och känner livslusten och glädjen strömma till en.
    Hoppas helgen blir underbar!
    Kram Liv

    SvaraRadera
  54. Du har hittat körsbärsblom!!!
    Det värmer i hela kroppen, TACK.
    Marie

    SvaraRadera
  55. Ljuvliga bilder som vanligt!

    Paraply och allt på "dynbilden" kan du bara skicka rakt hit om du tröttnar (gärna så fort som möjligt) :-D

    - Jenny

    SvaraRadera
  56. Hej vännen,

    UNDERBARA bilder som vanligt! Å det är så roligt att läsa dina inlägg & se dina enastående bilder. Älskar att kika in här Hanna!!! Tack för att du delar med dig!

    Kram Jes ♥

    SvaraRadera
  57. möten med andra kan ge en sådan kraft! jag känner igen din beskrivning. ta till vara känslan!
    ha de gott
    marianaskeramik

    SvaraRadera
  58. Hej Hanna!

    Nu har gulliga Sara skickat ett kuddfodral till mig, "amour".
    Såå glad att jag hittade det tack vare din blogg, (fönstret var sålt..)
    MAn blir så glad av dina bilder!
    Ha det så bra, kramar Lena

    SvaraRadera
  59. Goa goa du... Jag känner livet i mig...!! Vi pratade faktiskt om det uttrycket idag. Är det Madicken som sa så va!?!? Älskar det uttrycket!!

    Tack för all fantastisk inspiration!!

    Kram kram och önskar dig en fin start på den nya veckan.
    Jannice

    SvaraRadera
  60. Inspirerande blogg du har, hoppas det är okej att jag länkat till dig på min blogg.

    Ha det bra :)

    SvaraRadera
  61. Hej Hanna!
    Dina bilder är helt underbara! Älskar din färgskala!
    Kram Ann-Helen

    SvaraRadera
  62. Underbart med körsbärskvistar!!!

    Mmmm underbara bilder som vanligt!

    Kram Sanna

    SvaraRadera
  63. Fantastiska bilder som vanligt! Tack söta du för att du delar med dig av dina underverk till bilder! KRAM

    Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

    SvaraRadera
  64. Vackert vackert Hanna.
    Kika in på min blogg vad jag har köpt hos din väninna i butik S i gamla stan. Foatde den häromdagen, jag kallar den vitlöksgömma men vet att det är ngt annat, men kommer inte ihåg vad den heter. Har sett Leila laga mat i sån.

    Kramar
    Katarina

    SvaraRadera